Ovaj Bloom je čudo, samo je jedan od komentara ispod objave na Instagramu koju je sa svojim pratiteljima povodom Uskrsa podijelila pjevačica Maja Šuput.

Glavna zvijezda fotografija je, naravno, maleni Bloom, kojem društvo prave mama Maja i tata Nenad.

I dok su pjevačica i njezin suprug okupirani tucanjem s uskrsnim jajima, maleni Bloom ih promatra, ali najviše pažnje ipak je posvetio uživanju u lizalici.

 

Uskrs 2023., stoji u opisu ispod fotografija na kojima se vidi i mali dio uskrsnih dekoracija u domu obitelji Tatarinov. Tu su predivno cvijeće, pinca, kolači, mladi luk, pisanice... Sve ono bez čega je Uskrs nezamisliv. I najvažnije - tu je obitelj na okupu.

Bloom Tatarinov: Nove fotografije slatkiša u bijeloj nošnji izazivaju osmijeh na lice Bloom Tatarinov - 5 Bloom Tatarinov - 2 Bloom Tatarinov - 3 +3 Bloom Tatarinov - 4

Naravno, maleni Bloom oduševio je i svojim odjevnim izdanjem. Na uskrsnim fotografijama nosi tamnoplave hlače s tregerima i košulju na pruge. Mama Maja objavila je i nekoliko fotografija na kojima njezin dvogodišnjak pozira sam uz poruku "Sretan Uskrs svim klincima i klincezama od srca želi Bloom".


  Bloom Tatarinov: Najslađe fotografije mališana koji je osvojio srca mnogih Najslađe fotografije Blooma Tatarinova - 3 Najslađe fotografije Blooma Tatarinova - 2 Najslađe fotografije Blooma Tatarinova - 1 +3 Najslađe fotografije Blooma Tatarinova - 6

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju