Glumica Halle Berry i njezin bivši partner Gabriel Aubry dijele skrbništvo nad kćeri Nahlom Aubry. Tata je svoju mezimicu u srijedu odveo na ručak, a mala Nahla izrasla je u pravu tatinu princezu

Galerija Kći Halle Berry s tatom Gabrielom Aubryjem Kći Halle Berry s tatom Gabrielom Aubryjem - 4 Kći Halle Berry s tatom Gabrielom Aubryjem - 3 +8 Kći Halle Berry s tatom Gabrielom Aubryjem Iako su se njezini roditelji razišli, Nahla Aubry, kći glumice Halle Berry i modela Gabriela Aubryja, vrijeme provodi i s mamom i tatom, a slavna oskarovka i njezin bivši partner trude se pružiti joj sve kako njihova mezimica ne bi osjećala nikakve posljedica njihova prekida.

Glumica Halle Berry i njen bivši partner Gabriel Aubry dijele skrbništvo nad kćeri Nahlom koja je izrasla u pravu tatinu princezu

Zgodni tata Gabriel tako je svoju devetogodišnju djevojčicu u srijedu odveo na ručak u restoran u Los Angelesu, a kći i otac snimljeni su kako odlaze na objed. U opuštenom druženju zgodan 41-godišnjak privlačio je puno pažnje, kao i njegova kći koja je baš narasla! Prema fotografijama jasno je da slatka devetogodišnjakinja jako nalikuje svojoj majci, ali nešto je pokupila i od tate.

Nahla ima i mlađeg brata, četverogodišnjeg sina Macea kojeg je Halle Berry dobila u braku s glumcem Olivierom Martinezom.
Kći Halle Berry s tatom Gabrielom Aubryjem - 3 Kći Halle Berry s tatom Gabrielom Aubryjem (Foto: Guliver/Cover Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju