Kako je svojedobno u našem videoserijalu Dreskod objasnio Marko Grubnić, traperice su univerzalni komad savršen za večernje izlaske. Traperice su taj univerzalni komad koji će vam osigurati udobnost, stil i samopouzdanje u poesbnim prigodama, objasnio je Marko.

Galerija Oversized sako + traperice + štikle Traperice + korzet Traperice + bluza s puf rukavima +2 Traperice + šljokice

S obzirom na to da smo u mjesecu koji obiluje raznim druženjima i zabavama, sigurno razmišljate i o odjevnim kombinacijama, pogotovo onima za novogodišnji doček. Ovaj tekst je tu da vas potakne da u svoja večernja izdanja ukomponirate i omiljene traperice.

Umjesto da u ormaru gomilate nove haljine, zabavite se slaganjem kombinacija koje će uključivati vaš omiljeni jeans. U nastavku smo izdvojili pet sjajnih opcija za druženja u zatvorenom i na otvorenom u kojima vladaju traperice.

1. Oversized sako + traperice + štikle

Ovo je jednostavnaa kombinacija s kojom ne možete pogriješiti, a velika je vjerojatnost da u svom ormaru imate sve potrebno za ovo izdanje.

Oversized sako + traperice + štikle Oversized sako + traperice + štikle (Foto: Profimedia/Shutterstock)

2. Traperice + korzet

Korzeti i jeans su savršen par. Ovo je kombinacja stvorena za zabave u kojoj ćete bez previše truda izgledati senzaconalno.

Traperice + korzet Traperice + korzet (Foto: Shutterstock/Profimedia)

3. Traperice + bluza s puf rukavima

Trapericama će biti dovoljna  šik bluza za izdanje u kojem se možete pojavti na gotovo svakoj prosnačkoj zabavi.

Traperice + bluza s puf rukavima Traperice + bluza s puf rukavima (Foto: Profimedia/Shutterstock)

4. Traperice + šljokice/svjetlucave bluze

Ako spadate u skupinu kojoj su prosnačka izdanja nezamsliva bez šljokica i svjetlucavih materijala, dobra vijest je da se traperice i šljokice odlično slažu.

Traperice + šljokice Traperice + šljokice (Foto: Profimedia)

5. Traperice + bundica od umjetnog krzna

I za kraj smo ostavili jednu šik kombinaciju za druženja i zabave na otvorenom. Za fantastično izdanje bit će vam dovoljne traperice i budnica od umjetnog krzna.

Traperice + bundica od umjetnog krzna Traperice + bundica od umjetnog krzna (Foto: Profimedia)

Gležnjače, štikle, ravni potplati... 15 modela cipela koje će začiniti slavljeničke kombinacije Mnogi prosinačka izdanja vole upotpuniti efektnim cipelama Deichmann, 17,49 eura Massimo Dutti, 79,95 eura +12 Reserved, 35,99 eura

Za sve ukuse: 15 haljina za prosinačke proslave i druženja za sve koji ne vole šljokice Haljine za proslave mogu izgledati sjajno i bez šljokica &OtherStories, 119 eura Pull&Bear, 25,99 eura +12 Stradivarius, 29,99 eura

U nastavku pogledajte i još savjeta Marka Grubnića kako nositi traper u večernjim prigodama.


 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju