Ovaj tjedan u New Yorku je održano 16. izdanje dodjele nagrade "Golden Heart", koju dodjeljuje humanitarna organizacija "God's Love We Deliver". Među brojnim poznatim damama iz svijeta zabavne i modne industrije našla se i Bella Hadid.

Galerija Bella Hadid na dodjeli nagrada u New Yorku u haljini Michaela Korsa Bella Hadid jutro nakon dodjele u ležernom izdanju Bella Hadid +1 Bella Hadid

Slavna 26-godišnja manekenka doslovno je blistala od glave do pete u predivnom modnom izdanju. Za ovu prigodu odjenula je zlatnu haljinu američkog dizajnera Michaela Korsa iz njegove kolekcije za proljeće/ljeto 2023. godine.

Model midi kroja s dubokim dekolteom pristajao joj je kao saliven, a Bella je haljinu kombinirala sa zlatnim sandalama na vezanje.

Bella Hadid na dodjeli nagrada u New Yorku u haljini Michaela Korsa Bella Hadid na dodjeli nagrada u New Yorku u haljini Michaela Korsa (Foto: Profimedia)

Kada je u pitanju frizura, odlučila se za klasičnu zalizanu punđu kakvu često nosi i bira za glamuroznija događanja. Jednostavan "brončani" make-up savršeno se uklopio u ovo izdanje žene koju čak i mnogi stručnjaci nazivaju najljepšom na svijetu.

Naime, nekoliko puta dosad upravo su joj tu titulu dodijelili plastični kirurzi koji su ustanovili da ima savršene proporcije lica.

Kako je to moguće? Haljina o kojoj bruji cijeli svijet Bella Hadid na pozornici Haljina o kojoj bruji cijeli svijet Haljina o kojoj bruji cijeli svijet +10 Haljina o kojoj bruji cijeli svijet

Međutim, često se uvjerimo da je takozvano savršenstvo poznatih dama zapravo samo iluzija koja se stvara uz pomoć vrhunskih vizažista, frizera i stilista.

Zahvaljujući njihovim uslugama, slavne dame dolaze na razna događanja u besprijekornom izdanju, ali kada nakon toga skinu sa sebe šminku i odjeću, zapravo su samo žene od krvi i mesa koje krase nesavršenstva.

Bella Hadid Bella Hadid (Foto: Profimedia)

Sve bismo mi uz tim kakav ima Bella mogle izgledati kao dive, a to najbolje dokazuju fotografije koje su nastale dan nakon dodjele nagrada.

Bella Hadid jutro nakon dodjele u ležernom izdanju Bella Hadid jutro nakon dodjele u ležernom izdanju (Foto: Profimedia)

Tada je manekenka prošetala New Yorkom u potpuno drugačijem izdanju - bez šminke, bez frizure, bez glamurozne haljine.

Bella Hadid Bella Hadid (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju