Nije lako biti žena, posebno u današnje vrijeme. Sve divne majke i supruge daju cijele sebe kako bi svakodnevno vodile brigu o kućanstvu, djeci, mužu… i to nakon osmosatne smjene, kad bismo najradije skuhale kavu, upalile najdražu seriju i nakratko odmorile od svih zadataka koje nam je život pripremio.

Sasvim je normalno da žena poslije takvog dana bude umorna. Iako mame nemaju godišnji odmor, ipak postoje sitnice koje svakodnevno možemo učiniti za sebe kako bismo bile sretnije, zadovoljnije i odmornije.

Kad ste zadnji put odvojite malo vremena za sebe? Pročitale dobru knjigu, opustile se uz koktel, izašle s prijateljicama ili napravile kvalitetnu tjelovježbu koja vam je pomogla da izbacite svu negativnu energiju?

Majke znaju da je teško samu sebe staviti na prvo mjesto. Mnoge od nas imaju velike ambicije koja nisu uspjele ostvariti. Neke smatraju da nemaju vremena, neke da nemaju novca, a neke misle da je jednostavno prekasno zauzeti se za sebe.

Međutim, sve smo mi dovoljno sposobne da ostvarimo svoje snove, a najčešće nam treba samo maleni poticaj, vjetar u leđa koji će nam pomoći da se zauzmemo za sebe.

Upravo je taj mali vjetar u leđa bio dovoljan da preko 150 polaznica Zadovoljna Akademije prošire svoja znanja i vještine, nauče nešto novo, razviju ili unaprijede karijeru i na kraju dana shvate da su počele živjeti snove koje su do sada samo sanjale.

Zadovoljna.hr poziva vas da sudjelujete u igri 30 dana mene koja će vas na zabavan način potaknuti da se zauzmete za sebe. Dobar dan je onaj koji je ispunjen sitnim životnim radostima, a ova će vam igra pomoći da vam svaki dan bude baš takav.

Nagradna igra 30 dana mene Kad ste zadnji put pročitale dobru knjigu, pile dovoljno vode, napravile zdravi doručak ili vježbale? (Foto: Zadovoljna.hr)

Kad ste zadnji put pročitale dobru knjigu, pile dovoljno vode, napravile zdravi doručak ili vježbale? Možda će vas jedna od kartica u našem inspirativnom paketu potaknuti da napravite nešto od toga i uljepšate si dan.

U komentarima nam napišite Kako najradije provodite vrijeme za sebe?

Svoje osobne radosti s nama možete podijeliti do srijede, 29. rujna u 12 sati.

Pet najkreaktivnijih odgovora na Facebooku i pet na Instagramu i nagradit ćemo s inspirativnom igrom koja slavi žene i u kojoj sve pobjeđujemo.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju