Nekoliko najljepših lokacija u Zagrebu tijekom ljeta dobiva novi sjaj. Ljeto kod Matoša koje počinje 19. srpnja već drugu godinu ponosi se svojom kreativnom scenografijom i foto pointovima koji su postali najfotografiranije lokacije u metropoli. Iza ljetne retro scenografije stoji kreativni dvojac iz tima Le Prase. Gdje pronalaze komade namještaja koji se ne proizvode već gotovo 70 godina ili stare disco role otkrila nam je Tajana Čanić Stanković.

U blizini Zagreba cijela jedna hala čuva tajne Ljeta kod Matoša. Tamo se nalazi bogata scenografija koja od 19. srpnja do 1. rujna krasi šetnicu kod Matoša na Gornjem gradu. Uz male žute patkice i velike molove kakvi su prije postojali na kupalištu na Savi te uz cijeli niz detalja dočarava se ljetovanje iz prošlosti.

Cijela atmosfera Ljeta kod Matoša baca u neka davna bolja vremena, a manifestacija ima i bogat program.

Uređen je svaki kutak malih drvenih kućica iz kojih do vas stižu mirisi zanimljivih jela, suncobrani i ležaljke u šarenim bojama mamac su za objektiv, a program „Ljeta kod Matoša“ neće vas dugo ostaviti bez zanimacije.

"Ljeto kod Matoša" koje počinje 19. srpnja već drugu godinu ponosi se svojom kreativnom scenografijom.



U gotovo mjesec i pol posjetitelje koji odluče manifestaciju posjetiti predvečer dočekat će sjajni stand-up komičari iz Studija smijeha. Osim uživanja u humoru, posjetitelji će moći zaigrati i popularne pub-kvizove, i to na temu kultnih filmova i serija s malih ekrana.

Želite li pokazati svoje znanje, još stignete odgledati koji isječak i osvježiti pamćenje o događajima u filmu Tko pjeva zlo ne misli, ili u serijama Smogovci i Prijatelji.

Na šetalištu koje čuva Matoš, ovog ćete ljeta moći zaigrati i glazbeni kviz Retro, smijati se do suza zbog crteža vaših prijatelja u popularnoj igri Pictionary, ali i ono najbitnije – stvarati vlastite uspomene koje će, možda u sljedećem stoljeću, poželjeti oživjeti netko drugi.

Sve detaljne informacije, program i novosti pratite na Facebook stranici Ljeto kod Matoša.

Ljeto kod Matoša Ljeto kod Matoša (Foto: facebook @Caffe de Matoš)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju