Trenirke su zasigurno jedan od najkontroverznijih modnih komada o kojima se mnogo priča i dijele se različita mišljenja. Mnogima su trenirke rezervirane samo za udobnost vlastitog doma i izležavanje na kauču, a nekima su neizostavni modni komad za svaki dan. A gdje ste vi u toj priči? Ako ne znate kako biste na svjež i moderan način nosili trenirke, provjerite tri modna savjeta za žene.

Otkrijte sportsku eleganciju


Možda vam se pojam sportske elegancije čini otrcanim, ali sportska elegancija nikada nije bila življa nego tijekom zadnjih nekoliko sezona. Fantastične modne kombinacije koje utjelovljuju sportsku eleganciju možete vidjeti na doslovno svakom koraku, a skoro uvijek uključuju barem gornji li donji dio trenirke. Predivne kombinacije trenirki s puloverima, kardiganima, vestama, sakoima, trapericama i traper jaknama osvajaju modni svijet i svaki dan svjedočimo svježim i inovativnim rješenjima koja uvijek iznova oduševljavaju na prvi pogled. Divna stvar kod sportske elegancije je to da ju je nevjerojatno lako uključiti u svoj modni stil. Zapravo, sigurno većinu modnih komada već imate u svom ormaru, a ako poželite, jednostavno dopunite svoju garderobu modernim svakodnevnim modnim komadima sa daškom sportske elegancije. Pritom ćete uistinu uživati jer vam čak ni nebo nije granica. Odvažite se i kombinirajte najdražu trenirku s elegantnim puloverom, ogrnite se traper jaknom ili sakoom od tvida i izgled nadopunite raskošnim šalom u bojama. Također možete kombinirati i isprane traperice, udobni gornji dio trenirke i dugi kaput. Uz malo mašte vam sigurno neće nedostajati svježih i uzbudljivih kombinacija za svaki dan. Pritom ne zaboravite na udobnu obuću kao što su Skechers tenisice.


Modni dodaci čine razliku


Trenirke su kao stvorene za zabavnu modnu igru s raznolikim modnim dodacima kao što su narukvice, naušnice, torbe i šalovi. Tako i najjednostavniji izgled u trenirki i najdražim tenisicama možete sasvim okrenuti na glavu uz podignutu kosu i velike srebrne naušnice. Svakodnevne modne kombinacije s trenirkama ćete savršeno dopuniti i raznolikim torbama koje mogu biti klasične crne kožne torbe, ali i razigrane torbice u bojama ili uvijek moderni ženski ruksaci. Možda mislite da se vaša otmjena crna kožna torba neće složiti s trenirkom, zato vas u tom slučaju izazivamo da iskušate tu modnu kombinaciju, dopunite ju najdražim nakitom i iznenadite se njenom modnom svježinom. Kad su trenirke u pitanju, nikako nemojte zaboraviti na modne dodatke jer ćete tako propustiti pregršt zabave tijekom stvaranja modnih kombinacija.

PR PR Foto: PR

Kombinirajte trenirke s najdražim majicama, puloverima i vestama


Trenirke se savršeno slažu s raznolikim majicama, puloverima i vestama, zato ih svakako nosite zajedno. Pritom možete kombinirati čak i elegantne majice i pulovere te u svoj izgled unijeti profinjenu svježinu koja će vas oduševljavati svaki dan. Dok ljeti bez imalo razmišljanja trenirke s lakoćom možete nositi s majicama bez rukava, tijekom neto hladnijih mjeseci u godini uživajte u nošenju trenirki i majica kratkih rukava, a izgled dopunite toplom vestom koja bi trebala biti u boji ili s uzorkom ako želite biti sasvim u trendu. Dodatne savjete za odabir divne kratke majice pronađite u članku Savjeti za odabir savršene ženske majice s kratkim rukavima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju