Recept za istinski zimski entuzijazam

Kada temperatura počne besramno koketirati s nulom, svi smo već podijeljeni na zimske entuzijaste i ljetne patnike. Dio nas raduje se mogućem snijegu i vrhuncu sezone ispijanja čajeva, dok se ostali prepuštaju nostalgičnim razmišljanjima o ljetu koje je šest mjeseci predaleko, s koje god strane pogledaš kalendar.
No čak i ako ste okorjeli ljetni patnik, nemojte se opirati čarima zime i čim prije iskušajte provjereni recept za istinski zimski entuzijazam.

Sastojci:

vruća voda (2-3 dcl)
šalica za čaj i tanjurić
vrećica dmBio zelenog čaja od jasmina
pakiranje dmBio keksa od marcipana
dmBio medenjaci
dekica
knjiga (u ruci) ili omiljena serija (na televiziji ili laptopu)

Priprema:
Zagrijte vodu i prelijte je preko šalice zelenog čaja s jasminom. Na tanjurić stavite nekoliko keksića od marcipana, pokoji medenjak i možda još dvije (ili tri) hrskave kuglice od quinoe. Zamotajte se u dekicu. Uzmite knjigu, ili pokrenite omiljenu seriju. Udahnite miris blagdana i osjetite toplinu koja ne dolazi od užarenog sunca, već od blagdanskog razdoblja koje grije nešto drukčijom toplinom.

dm dm

Mi zimski entuzijasti vjerujemo kako u svakom ljetnom patniku čuči potencijalni ljubitelj zime, pogotovo kada na obzoru proviruju Božić i nova godina. Možete li stvarno odoljeti božićnim svjetlima i ulicama koje vrve ljudima u potrazi za pravim poklonom?

dmBio proizvode potražite na našoj web stranici.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju