Odlazak u kino mnogima je jedan od najdražih načina zabave i opuštanja. Međutim, kada je kinodvorana puna, u njoj se nalazi široka lepeza različitih osobnosti od kojih svaka na svoj način pridonosi iskustvu gledanja filma.

Evo što kaže horoskop kako se i zašto znakovi ponašaju tijekom gledanja filma.

Ovan će blizancu dovikivati: „Ne govori tako glasno, nisi sam u kinu“, dok će istovremeno dijeliti kokice s vodenjakom i obično mu pustiti da on pojede veću količinu.

Biku je sasvim svejedno što se događa oko njega. Usredotočit će se samo na film i svoju porciju najvećih kokica koje je mogao nabaviti. Dakako, ne pada mu na pamet da ih dijeli.

Blizanac obožava filmove i postoji velika mogućnost da je već saznao što se događa u filmu, tko će s kime završiti u vezi i kako će završiti film. Priča "spoilere" bez da ga itko to traži.

Romantični rak prilijepit će se uz bika. Dok mu se priblažava u potrazi za zaštitom, pola kutije kokica završit će na podu, ali  to ga pretjerano ne uznemirava.

Lav će svima govoriti "shhhhh" jer su mu naporni svi oni koji šuškaju, jedu i komentiraju dok on želi savršeno kino-okruženje. Jer on to zaslužuje.

Slika nije dostupna Škorpioni i moda: Male tajne odijevanja najsenzualnijeg horoskopskog znaka

Djevica ima oko za sve moguće propuste u filmu. Njoj neće promaknuti da je Leonardo di Caprio u sceni u podrumu Titanica prvo imao lisice na lijevoj, a potom na desnoj ruci, niti da su autori filma Bohemian Rhapsody malo izmijenili stvarne događaje iz života Freddieja Mercuryja.

Vaga će se preko ušiju zaljubiti u glumca. Nije joj važno sjedi li u prvom ili zadnjem redu jer je ionako najvažnije ono što je na platnu, dakle – najzgodniji glumac.

Tajnoviti škorpion bez zadrške će navijati za one negativne likove u filmu, a mračne scene filma upravo su ono što mu pruža najviše zadovoljstva.

Često će svoje misli podijeliti i s partnerom s kojim se nalazi u kinu, a ako je to ovan, on će ga ošinuti oštrim pogledom ne shvaćajući kako mu baš ti dijelovi filma mogu biti najbolji.

Sarkastični strijelac izmjenjivat će jednako tako sarkastične komentare s vodenjakom, bilo da su vezani uz samu radnju filma ili ljude koji sjede u njihovoj blizini.

Drew Barrymore u filmu 'Vrisak' Strava horoskop: Što se dogodi s vašim znakom u horor-filmu?

Jarac često pokazuje svoju brigu za druge, pa ni kinodvorana nije izuzetak. Uvijek ima spremne maramice koje bez imalo problema dodaje kome god treba, najčešće ribi koja plače zajedno s likovima i raku koji je uvrijeđen nakon što se lav izderao na njega jer ometa film.

Vodenjak pažljivo promatra ne samo film nego i ljude u redu ispred pa mu nije jasno kako tek nakon dvadesetak minuta otkada je film počeo riba već može plakati. Istodobno ima oko za sve moguće propuste u filmu.

Ribu ne zanima ništa što se događa u kinodvnorani osim, dakako, samog filma. U kino je došla samo s ciljem gledanja fllma, a vrlo često iz kinodvorane izlazi suznih očiju jer je pogađaju sudbine likova.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju