Iako sadrže riječ ljubav u svome imenu, prilično smo sigurni da ih većina žena ne voli imati. Zato smo pronašli najbolje savjete uz pomoć kojih ćete se riješiti "ljubavnih ručkica" na trbuhu

 

Trebat će neko vrijeme kako biste se riješili ovih neželjenih naslaga na trbuhu, ali ne dajte se obeshrabriti. Puno ljudi bori se s problemom "ljubavnih ručkica" koje imaju tendenciju čvrsto se "uhvatiti vašeg trbuha" i odbijaju se pustiti.

'Masne naslage možete istopiti radeći jednostavne, početničke vježbe poput brzog hodanja, vožnje sobnog bicikla ili čak plivanja'

Sjajna vijest je da ih se možete riješiti zauvijek, samo se treba svakodnevno pridržavati ovih 5 jednostavnih pravila koji će dati sjajne rezultate s vremenom.

1. Izbjegavajte loše (bijele) ugljikohidrate. Umjesto toga, jedite hranu koja sadrži složene ugljikohidrate kao što je slatki krumpir ili pšenično brašno. Ne samo da će vam ta hrana dati energiju i osjećaj sitosti veliki dio dana, nego će vam pomoći oblikovati liniju.

2. Popijte šalicu bijelog čaja. Istraživanja su pokazala kako bijeli čaj može ubrzati topljenje masnih naslaga, blokirati stvaranje novih naslaga i mast pretvoriti u energiju.

3. Ne zaboravite piti vodu. Bez unošenja dovoljne količine vode i održavanja svakodnevne hidratacije, možete odmah zaboraviti na gubljenje tih suvišnih centimetara.

4. Ubrzajte rad srca. Kardiovaskularne vježbe ne moraju značiti da morate dušu ispustiti na traci za trčanje ili napraviti stotinu krugova oko nogometnog terena. Masne naslage možete istopiti radeći jednostavne, početničke vježbe poput brzog hodanja, vožnje sobnog bicikla ili plivanja.

5. Prakticirajte duboko disanje. Jeste li znali da hormon stresa, kortizol, zapravo zadržava masne naslage u vašem tijelu? Kao da stres sam po sebi nije dovoljno loš! Ali sada kada to znate, napravite mentalnu zabilješku u glavi i vježbajte tehnike opuštanja poput meditacije kada god osjetite da ste anksiozni ili pod stresom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju