Drvene palete uglavnom se koriste za izradu vanjskog namještaja poput stolića i sjedećih garnitura, ali ovakav tip namještaja lako možete unijeti i u unutrašnjost svog doma.

Dapače, kauč izrađen od drvenih paleta dat će dnevnom boravku dodatnu toplinu te u dom unijeti još malo prirode. Na palete stavite dovoljno debele jastuke za sjedenje koji će ublažiti tvrdoću drveta, a kako je prikazano u videu, možete koristiti i madrace.

Drvenu paletu najbolje je prisloniti uz zid (pa i ako imate naslon također od paleta) te za dodatnu udobnost stavite hrpu jastuka i jastučića na koje ćete se nasloniti. Prema želji i u skladu sa stilom uređenja doma, palete možete obojiti ili ih ostavite takve kakve jesu.

Ostane li vam malo praznog prostora na paleti, na njega možete jednostavno staviti teglu s ukrasnom biljkom.

Emmezeta, trosjed s ležajem Rick, 3.499,99 kn Kauči na razvlačenje: Deset "pametnih" dvosjeda i trosjeda koji štede prostor u domu

Popularni su i stolići od paleta, a koliko slatko i rustikalno mogu izgledati, doznajte klikom na fotogaleriju na početku teksta, u kojoj ćete pronaći inspiraciju za uređenje vlastitog životnog prostora koristeći drvene palete.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju