Namještaj koji štedi prostor uvijek nam je zanimljiv, a naročito su popularni dvosjedi i trosjedi na razvlačenje koji se u jednom potezu pretvaraju u ležaj.

Galerija Emmezeta, trosjed s ležajem Rick, 3.499,99 kn JYSK, trosjed s produžetkom HAMPEN, snižena cijena 2250 kn (cijena prije sniženja 2999 kn) Prima, trosjed na razvlačenje Napoleon, snižena cijena 6570 kn (cijena prije sniženja 10.950 kn) +7 IKEA, dvosjed na razvlačenje GRONLID, 6949 kn  

"Pametni" kauči, odnosno modeli 2 u 1 osmišljeni za sjedenje i za ležanje dizajnirani su upravo zato da uštede prostor i da uređenje i najmanjeg doma učine praktičnim i jednostavnijim.

IKEA, dvosjed na razvlačenje GRONLID, 6949 kn IKEA, dvosjed na razvlačenje GRONLID, 6949 kn (Foto: Internetska stranica trgovine)

Ako ste u potrazi za takvim komadom namještaja, u našoj fotogaleriji pronađite izbor iz trgovina raznolikih dvosjeda i trosjeda na razvlačenje koji će se lijepo uklopiti u svaki dom.

Slika nije dostupna Kuhinjica je savršenstvo! Kuća u Osijeku u kojoj svaki kutak ima svoju čar

Stan od 60 kvadrata u Novom Sadu Dragana Rakića - 11 Zapušteni stan od 60 kvadrata u Novom Sadu pretvoren u lijepi dom kao iz pariških magazina

Neki od ponuđenih modela imaju i sanduk za spremanje posteljine, itekako dobro došao detalj koji će privući brojne kupce. U nekoliko sekundi ovi kauči pretvaraju se u ležajeve za popodnevni odmor ili u prostrane krevete pa pravi krevet ne morate niti kupovati.

Vivre.hr, dvosjed na razvlačenje Sunny Small, 1879,90 kn Vivre.hr, dvosjed na razvlačenje Sunny Small, 1879,90 kn (Foto: Internetska stranica trgovine)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju