Prvi dani jeseni očekivano su promjenjivi pa se tako kišna razdoblja izmjenjuju sa sunčanima što itekako ima utjecaj na naše odjevne kombinacije.

Galerija Street style izdanje sa zagrebačke špice Ljepotica iz Zagreba u trapericama visokog struka Ljepotica iz Zagreba u trapericama visokog struka +3 Zara, 199 kuna

Tijekom tmurnih i kišnih dana skrivamo se ispod balonera, jakni i kabanica, ali zato svaki sunčani trenutak iskoristimo kako bismo svojom odjećom barem na kratko prizvali ljeto da nam se vrati.

Jedna mlada dama sa zagrebačke špice spojila je ova dva godišnja doba u jednoj kombinaciji i oduševila nas svojim ležernim, ali efektnim stajlingom.

Glavna zvijezda ovog izdanja definitivno su ružičasta majica klasičnog kroja i lagani blejzer s cvjetnim uzorkom koji nas asocira na ljetne dane, ali po pitanju udobnosti za ovim komadima nimalo ne zaostaju crne isprane traperice visokog struka.

Ljepotica iz Zagreba u trapericama visokog struka Ljepotica iz Zagreba u trapericama visokog struka (Foto: Slaven Janđel)

Kad se samo sjetimo dugotrajne popularnosti modela niskog struka koji ne samo da nisu bili udobni nego su često rezultirali malim modnim nezgodama jer su klizili sa struka bez obzira na remen, shvatimo da traperice visokog struka ne bismo mijenjale nizašto.

Naša današnja street style zvijezda učinila je ovo izdanje maksimalno udobnim tako što je umjesto štikli odabrala cipele ravnih potplata. Lakirane oksfordice savršeno su se uklopile u njezinu kombinaciju, baš kao i malena torba s lancem.

POGLEDAJTE I KAKVE SU SE TORBE OVO LJETO NOSILE NA ZAGREBAČKOJ ŠPICI:

Odobrile Hrvatice: Modeli torbi koji ove sezone suvereno vladaju špicom Torbice oko struka i dalje su pravi hit među ljubiteljicama mode Klasične smeđe torbe uvijek nađu svoje mjesto u ormarima domaćih trendseterica Crna torba vječni je klasik ženskog ormara, neovisno o dimenzijama modela +9 Torbe sa zmijskim uzorkom pravi su must have ove sezone

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju