I slavni frajeri moraju se pomučiti da bi izgledali sjajno na crvenom tepihu. Ne paze samo što i koliko jedu i piju, s kime vježbaju, već i što odijevaju, gdje se šišaju i briju.

Galerija Tom Cruise transformirao je izgled uz pomoću estetske stomatologije Ryan Reynolds Cristiano Ronaldo danas izgleda znatno drugačije nego na svojim nogometnim počecima +6 George Clooney

Dobro krojeno odijelo i kvalitetna frizura itekako mogu transformirati izgled muškarca. Baš zato mnogi slavni frajeri koriste usluge vrhunskih stilista i hair stylista.

Holivudski zavodnik Bradley Cooper i najseksipilniji muškarac na svijetu u 2011. godini prema mišljenju časopisa People znatno drugačije je izgledao na početku karijere nego danas.

Bradley Cooper prije i nakon pomoći stilista Bradley Cooper prije i nakon pomoći stilista (Foto: Guliver)

Mnogi se slavni muškarci koriste i uslugama estetskih kirurga kako bi ispravili sitne nesavršenosti na licu ili popravili svoj osmijeh. Među njima se nalaze sve od nogometne zvijezde Cristiana Ronalda do akcijskog superjunaka Toma Cruisa.

Samo opušteno: Slavni muškarci koji se (više) ne opterećuju godinama i starenjem Norman Reedus Benicio Del Toro Jude Law 1993. godine i danas +5 John Travolta napokon je obrijao glavu i ne skriva ćelavost

Zavirite u našu fotogaleriju na početku teksta i provjerite kako su izgledali slavni muškarci iz svijeta televizije, filma i sporta prije nego što su upoznali dobre stiliste, frizere, trenere i zubare.

Dwayne The Rock Johnson danas se znatno bolje odijeva Dwayne The Rock Johnson danas se znatno bolje odijeva (Foto: Profimedia.hr / Guliver)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju