Fotografije iz srednje škole uvijek bude slatki osjećaj nostalgije za danima rane mladosti kada je čitav život bio pred nama i ništa se nije činilo nemogućim. Puno se toga od tada promijenilo pa nije čudno da se, kada pogledamo naše srednjoškolske fotografije, zapitamo "Zar sam to ja?"

Galerija Fotografije poznatih žena iz srednje škole - 4 Fotografije poznatih žena iz srednje škole - 5 Fotografije poznatih žena iz srednje škole - 10 +7 Blake Lively u srednjoj školi

I poznate dame sigurno ne ostaju ravnodušne kada vide svoje fotografije iz srednjoškolskih dana, možda se i nasmiju kad se sjete toga vremena. Nije tajna da su se neke od njih od tada znatno promijenile zahvaljujući i estetskim zahvatima te postale slavne ljepotice.

Fotografije poznatih žena iz srednje škole - 3 Meghan Markle u srednjoj školi (Foto: Profimedia)

Bilo da su ostale potpuno prirodne ili da im je današnji izgled potpomognut estetskom kirurgijom, činjenica jest da su se ove poznate žene promijenile od kada su bile tinejdžerice, neke više, neke manje, kako to uvijek bude.

Razlika je očita? Slavne žene koje ne priznaju (ili opovrgavaju) da su korigirale nos Kraljica Letizia Jennifer Aniston Bella Thorne +1 Bella Hadid

Slika nije dostupna Prije 20, 30, 40 godina i danas: 10 slavnih dama kojima je teško pogoditi koliko imaju godina

U galeriji na početku teksta prolistajte fotografije deset poznatih dama iz srednje škole te sami zaključite je li ih lako prepoznati.

Jennifer Lopez u srednjoj školi Jennifer Lopez u srednjoj školi (Foto: Profimedia)

Fotografije poznatih žena iz srednje škole - 6 Renee Zellweger u srednjoj školi (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju