Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zdravlje & prehrana

Trik od 60 sekundi za smanjivanje zadaha od češnjaka

12-10-2016 Piše Zadovoljna
komentari

Češnjak je najbolje jesti sirov, ali nakon konzumacije ostaje neugodan zadah koji se može umanjiti s jednom namirnicom koje većina osoba ima u svojoj kuhinji


Češnjak je jedan od najsvestranijih ljekovitih namirnica koje poznajemo. Pun je antioksidanta koji snaže organizma, pomaže u liječenju sezonskih prehlada i gripa te potiče izlučivanje toksina iz organizma.

Kako bismo uživali u njegovim blagodatima, najbolje ga je jesti sirovog. No nakon njegove konzumacije ostaje neugodan zadah zbog čega ga mnogi izbjegavaju.

Da biste smanjili zadah od ljutine češnjaka, pojedite sirovu jabuku. Pokazalo se da enzimi u jabuci zbog koje plod potamni nakon što ju počnete rezati djeluje kao prirodni dezodorans za neugodan zadah izazvan sulfidima od češnjaka. Dobar tek!

Još uvijek osjećate neugodan zadah u ustima nakon konzumacije češnjaka, isprobajte i ove tri brzopotezne metode.

U trendu Čestitke: Sretan Božić Sretan Božić! Sretan Božić! Preuzmite ove čestitke i pošaljite ih dragim ljudima za Božić Tri ljepotice iz Zagreba u najtraženijim hlačama NEMAJU KONKURENCIJE Tri gracije iz Zagreba potvrdile koje su hlače najtraženije, bilo ljeto ili zima Ana Gruica Uglešić uvijek mami pažnju svojim modnim izborima Cjenovno prihvatljiva Ova haljina od 50 eura savršen je izbor za blagdanske zabave, ima je i Ana Gruica Uglešić i baš joj super stoji