Balkon prepun cvijeća jedan je od najljepših prizora, koji nam u trenu izmami osmijeh i uljepša dan. Pravim se sretnikom može smatrati svatko tko u svom domu ima makar i najmanji balkon ili prostor na otvorenom koji može uljepšati cvijećem i urediti svoj kutak za uživanje i opuštanje.

Galerija Balkoni prepuni cvijeća čista su sreća - 2 Balkoni prepuni cvijeća čista su sreća - 7 Balkoni prepuni cvijeća čista su sreća - 11 +7 Balkoni prepuni cvijeća čista su sreća - 9

Neki balkoni čista su sreća, a takav je i ovaj balkon prepun šarenog cvijeća, ima tu dalija, nevena, pa i veselih suncokreta. Samo jedan pogled na ovaj šarmantni balkon budi osjećaj čistog zadovoljstva, već znamo da bismo se na njemu osjećali kao u malom raju!

Balkoni prepuni cvijeća čista su sreća - 11 Samo jedan pogled na ovaj šarmantni balkon budi osjećaj čistog zadovoljstva (Foto: Living4media)

Na balkon se izlazi iz sobe koja se čini također uređena s puno šarma, iako se vidi samo njezin djelić, dok balkonska vrata s drvenim okvirima prostoru daju dodatan dašak topline. Slatka garniturica za sjedenje s okruglim stolićem i dva stolca s jastučićima kao da nas zove da dođemo tu, popijemo kavu i uživamo u trenutku.

Balkoni prepuni cvijeća čista su sreća - 5 Balkoni prepuni cvijeća čista su sreća (Foto: Living4media)

Ma, nama se ovaj šareni balkončić čini kao najljepše mjesto na svijetu, a još sličnih, tako prekrasnih i ljupkih balkona prepunih cvijeća pogledajte u fotogaleriji na početku teksta.

Oduševljava prolaznike: Najljepši zagrebački balkon, na kojem raste 120 biljaka Zagrebački balkon prepun cvijeća zadivljuje prolaznike - 14 Zagrebački balkon prepun cvijeća zadivljuje prolaznike - 2 Zagrebački balkon prepun cvijeća zadivljuje prolaznike - 13 +13 Zagrebački balkon prepun cvijeća zadivljuje prolaznike - 12

Pogledajte jedno od najljepših dvorišta u Petrinji koje izgleda poput malog raja Dvorište Vesne Muže iz Petrinje jedno je od najljepših u tom kraju - 16 Dvorište Vesne Muže iz Petrinje jedno je od najljepših u tom kraju - 19 Dvorište Vesne Muže iz Petrinje jedno je od najljepših u tom kraju - 3 +18 Dvorište Vesne Muže iz Petrinje jedno je od najljepših u tom kraju - 2

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju