Kuhinja je ona prostorija u domu u kojoj se obitelj okuplja na objedu, pripremaju se obroci, i općenito provodi puno vremena. Zato nije ni čudo da se uređenju i funkcionalnosti kuhinje pridaje posebna pažnja, a bijela kuhinja uklopit će se u svaki stil uređenja i svaki dom.

Bijela kuhinja klasika je kojoj se uvijek vraćamo bez obzira na trendove. Prostoru daje svježinu, otvara ga, a može ga i vizualno povećati pa će kuhinja izgledati i veća nego što zaista jest. Naročito kod malih kuhinja, bijela će biti najbolji izbor. Drveni i detalji u boji dodatno će ju podići i unijeti živost te omiljeni prostor u domu učiniti još ljepšim i privlačnijim.

Za funkcionalnost kuhinje veličina nije presudna jer i najmanja kuhinja, uz dobar dizajn, može biti potpuno funkcionalna i praktična. Ukoliko i vi raspolažete s manje kvadrata, u fotogaleriji na početku teksta razgledajte deset najslađih bijelih kuhinja kojima ni malo kvadrata nisu mana – možda upravu tu pronađete ideju za uređenje vlastite kuhinje iz snova.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju