Zaista nam ne treba puno za sreću, i ovakav mali, šarmantni kutak u vrtu bit će dovoljan za čistu pozitivu, dovoljan da sunčane i tople dane i večeri koji su pred nama provodimo što više na otvorenom, u svom malom raju. Ako u svom vrtu, dvorištu, na balkonu ili terasi imate mogućnosti urediti nešto slično, svakako tu učinite.

Galerija Kutak u vrtu u kojem bismo proveli proljeće i ljeto - 1 Kutak u vrtu u kojem bismo proveli proljeće i ljeto - 4 Kutak u vrtu u kojem bismo proveli proljeće i ljeto - 8 +4 Sunčani vrt uređen za uživanciju

A ako u svom domu već imate uređen neki prostor, mali ili veći dnevni boravak na otvorenom, onda maksimalno uživajte u njemu i iskoristite ga da što više guštate u toplim i sunčanim danima koji nam stižu. Jedan takav savršeni kutak nalazi se u jednom vrtu s obiljem zelenila, sunca i mnoštvom šarmantnih detalja koji ovo mjesto čine malim privatnim rajem.

Ima tu raznolikog ljupkog cvijeća, začinskog bilja, i stol za objed s jastucima za stolice u vedrim, proljetnim bojama, ali kutak uređen uz drvenu ogradu najviše nas je oduševio. Tu se može raditi, piti jutarnja kava, čitati knjiga, odmarati, jednostavno uživati u trenutku.

Dvorište Daniele Bobanović iz Rijeke pravi je cvjetni raj - 12 Pampas trava i hortenzije su čarolija: Dvorište u Rijeci kojem tepaju da je raj na zemlji

U ovom vrtu stvarno je nemoguće biti loše volje, to je mjesto na kojem bismo rado proveli proljeće i ljeto.

Kutak u vrtu u kojem bismo proveli proljeće i ljeto - 6 Sunčani vrt pun zelenila, cvijeća i začinskog bilja uređen za uživanciju (Foto: Living4media)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju