Iza Instagram profila pod nazivom House Lavanda krije se Sabine Živić, velika zaljubljenica u uređenje interijera i eksterijera, koja svojim fotografijama oduševljava brojne pratitelje.

Galerija Prekrasan eksterijer uredila je Sabine Živić - 9 Prekrasan eksterijer uredila je Sabine Živić - 12 Prekrasan eksterijer uredila je Sabine Živić - 11 +4 Prekrasan eksterijer uredila je Sabine Živić - 13 Ljubav prema dekoriranju otkrila je davno i oduvijek je obožavala satima hodati po trgovinama s namještajem. U sklopu svog doma ima i apartmane koje ljeti iznajmljuje, a koji su uređeni jednako pedantno kao i njezin životni prostor.

 

A post shared by House Lavanda (@house_lavanda) on

Među pratiteljima na Instagramu puno pažnje izazivaju njezin vrt i pripadajuća terasa kuće u Biogradu na Moru.

S dolaskom lijepog vremena cijela naša obitelj puno boravi u našem vrtu. Tu se družimo i s prijateljima, pripremamo večere, doručkujemo, slavimo rođendane… Zato sam prostor u vrtu pokušala pretvoriti u naš dnevni boravak. Tamo imamo i prostor za kuhanje te puno malih zona za opuštanje, kako ih ja zovem. Najviše volim piti kavu u nekom kutku, čitati dobru knjigu ili listati neki časopis, kaže Sabine.

 

A post shared by House Lavanda (@house_lavanda) on

Za uređenje vanjskog prostora koristila je nove moderne, ali i stare elemente. Voli kombinaciju starog i novog, a također obožava i cvijeće za koje kaže da doprinose dobrom raspoloženju: Cvijeće mi se posebno sviđa kada je raznoliko i kada se nalazi u različitim teglicama. Ja sam svoje cvijeće posadila u raznovrsne pletene košarice, cekere, limene posudice i u vaze od terakote. Tako cijela priča djeluje opušteno i razigrano.
Prekrasan eksterijer uredila je Sabine Živić - 13 Prekrasan eksterijer uredila je Sabine Živić - 13 (Foto: House Lavanda)
Sabine ima i savjet za sve naše čitateljice koje tek planiraju uređenje terase ili vrta. Najvažniji elementi za kutak za uživanje u vrtu ili na terasi za mene su udobne ležaljke, stolice ili garniture. Sve to nadopunjujem sitnicama i detaljima koje volim mijenjati, npr. razni jastučići, dekice, svijeće, ukrasi, lampice i naravno cvijeće. Jako važne su kombinacije boja pa tako uskladite boje jastučića i svijeća s cvijećem, zaključila je.
Prekrasan eksterijer uredila je Sabine Živić - 12 Prekrasan eksterijer uredila je Sabine Živić - 12 (Foto: House Lavanda)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju