Kako uspavati bebu muči mnoge roditelje koji koriste razne manje-više uspješne trikove kako bi dijete utonulo u san. No niti jedna tehnika uspavljivanja bebe nije dosad privukla toliku pažnju kao ona tate Daniela Eisenmana

Video u kojem tata Daniel Eisenman iz San Diega uz pomoć samo jednog zvuka u 2 sekunde umiri svoju uplakanu kćer Divinu i tako je potakne da zaspi, do sada je pogledan više od 27 milijuna puta.

U videu Daniel leži uz svoju kćerkicu koja glasno plače, a kada tata počne ispuštati dugi glas "om" djevojčica se u dvije sekunde umiri, a 20 sekundi kasnije spava.

'Video u kojem tata Daniel Eisenman iz San Diega uz pomoć samo jednog zvuka u 2 sekunde umiri svoju uplakanu kćer Divinu i tako je potakne da zaspi, do sada je pogledan više od 27 milijuna puta'

Glas "om" poznata je mantra u hinduizmu i tibetanskom budizmu zbog čega su se, u komentarima koji su popratili video objavljen na Facebooku, neki našalila da je Divina u prošlom životu bila budistički redovnik. Tata Daniel, koji inače radi kao motivacijski govornik, odgovorio je da je Divina na svijet došla uz zvuk pjevanja budističkih redovnika na YouTubeu.

Možete se smijati ovome, ali sinoć sam u očaju probala ovako uspavati dijete i upalilo je, drugi je komentar. Neki su ponudili i objašnjenje zašto ovaj trik djeluje.

Zvuk koji tata proizvodi oponaša zvuk koji beba čuje u utrobi. Glasan i ujednačen. Ovakvo nešto zaista djeluje. Bravo tata.

U videu se uvjerite da metoda tate Daniela Eisenmana za uspavljivanje bebe doista djeluje. Isprobajte i trik koji rješava najveći bebin problem.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju