Svatko želi pronaći svoju srodnu dušu, a kako bismo vam olakšali potragu, donosimo vam znakove koje morate ''pročitati'' kako biste shvatili jeste li pronašli svoju srodnu dušu ili (samo) životnog partnera

Tko je naša srodna duša?

Tijekom života pronađemo i više od jedne srodne duše, a uloga srodnih duša uvijek je ista: ovdje su da probude našu dušu i podignu je na viši nivo svijesti.

Veza sa životnim partnerom nije toliko duboka i snažna kao sa srodnom dušom, ali postoji obostran osjećaj povjerenja, razumijevanja i poštivanja

Naša srodna duša uvijek stiže kada smo spremni za nju. Dolazi kada smo spremni naučiti lekciju za koju smo predodređeni da je spoznamo. Odnosi srodnih duša često nisu dugotrajni. Do prekida dolazi jer je odnos možda bio preintenzivan ili je ispunjena njegova uloga te su potrebne lekcije naučene.

Srodne duše ne moraju uvijek biti ljubavni partneri, već to mogu biti prijatelji i rodbina. Sa srodnim dušama uvijek ćete osjećati jaku i energičnu povezanost ili kao da ste imali zajedničku prošlost.

Kada tražimo srodnu dušu, nismo ni svjesni da zapravo tražimo rast i razvijanje svijesti. Ne razumijevanje toga, odnosno stalna fokusiranost samo na potragu za srodnom dušom, može blokirati energiju i otežati put da nađe svoj put do nas.

Ako se uistinu želite povezati sa svojom srodnom dušom, prvo se trebate uskladiti s vlastitom dušom. Morate otkriti tko ste, poštovati sebe i početi slijediti svoje srce. Kada dođete u ravnotežu sa svojim istinskim ''ja'', onda ste automatski u ravnoteži s vlastitim vibracijama koje će privući vašu srodnu dušu.

Tko je naš životni partner?

Ako ste u potrazi samo za društvom s kojim biste podijelili ostatak svog života, onda tražite životnog partnera. Život partner je pratitelj ili prijatelj s kojim osjećate snažnu povezanost. Ta veza nije toliko duboka i snažna kao sa srodnom dušom, ali postoji obostrani osjećaj povjerenja, razumijevanja i poštovanja. Život partner je netko tko je pouzdan i razumije vaše potrebe i želje. Naravno, životni partner je također netko tko vas privlači, koga volite i do koga vam je stalo.

Moguće je naći životnog partnera koji vam je ujedno i srodna duša. Također je moguće da s partnerom razvijate dublju povezanost na duhovnoj razini.

Veza sa životnim partnerom i srodnom dušom nije ista, stoga vam donosimo 10 znakova koji će vam olakašti prepoznavanje vaše srodne duše, odnosno životnog partnera.


Srodna duša

Srodne duše ne moraju uvijek biti ljubavni partneri, već to mogu biti prijatelji i rodbina. Sa srodnim dušama uvijek ćete osjećati jaku i energičnu povezanost ili kao da ste imali zajedničku prošlost

1. Osjećate duboku, duhovnu vezu s tom osobom, kao da je poznajete već dugo vremena.

2. Imate deja vu trenutke u kojima osjećate kao da ste bili zajedno i ranije.

3. Razumijete jedno drugo i imate sličan način razmišljanja.

4. Možete imati slične nedostatke ili navike ili ste se oboje susretali sa sličnim izazovima tijekom djetinjstva.

5. Vaša veza je intenzivna. Često može varirati od ekstremnih visina do ekstremnih padova.

6. Osjećate se usklađeno čak i kada niste fizički zajedno. Možete se javiti potreba za zajedništvom kako biste pobijedili i svladali neku poteškoću ili izazov.

7. Intuitivno znate što druga osoba misli ili osjeća. Osjećate se povezano s mislima druge osobe.

8. Vaša veza je emocionalna, izazovna i može u vama probuditi nešto za što niste ni bili svjesni da postoji.

9. Može doći do velike promjene u vašem životu kada prvi put sretnete tu osobu.

10. Vaša veza možda neće trajati vječno, ali ljubav će uvijek biti prisutna.


Životni partner

1. Osjećate međusobnu fizičku privlačnost i imate isti pogled na vrijednosti koje su vam važne.

2. Uživate učiti jedno o drugome, o vašim sličnostima i različitostima. Sve vam je kod druge osobe novo i uzbudljivo.

3. Slažete se kao najbolji prijatelji, vaš odnos nije ekstreman.

4. Vaša veza se zasniva na logičkim ili intelektualnim odlukama.

5. Usklađeni ste u vašim uvjerenjima, idejama i vjerovanjima.

6. Osjećate emocionalnu i financijsku stabilnost kada ste zajedno.

7. Vaša veza je temeljenja na stvaranju novih uspomena.

8. Osjećate potrebu da se vjenčate s tom osobom kako biste ''zapečatili'' vašu vezu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju