Svaki detalj kraljevskog vjenčanja između Meghan Markle i princa Harryja bio je isplaniran do posljednjeg detelja te s velikom pažnjom.

Galerija Kraljevsko vjenčanje Kraljevsko vjenčanje Meghan Markle za vjenčanje je izabrala vrlo nježnu nijansu laka za nokte - 2 +2 Princ Harry i Meghan Markle nakon ceremonije vjenčanja
Dokazuje to i priča o svadbenom cvijeću koje je ukrašavalo kapelicu sv. Jurja u Windsoru i koje je transformiralo ovaj britanski grad u mjesto iz bajke.

Umjesto da ga bace u smeće, kraljevski par odlučio ga je donirati pacijentima hospicija Sv. Josepha u Londonu. Pod vodstvom cvjećarke Philippe Craddock cvijeće je rearanžirano u bukete koji su podijeljeni razdraganim pacijentima.

Na Facebook stranici hospicija osvanula je fotografija nasmiješene pacijentice sa cvijećem, a osoblje je zahvalilo vojvotkinji od Sussexa i njezinu novopečenom suprugu na prekrasnoj gesti zbog koje bolnica izgleda i miriše prekrasno.

Odabir svadbenog cvijeća za kraljevsko vjenčanje bila je svojevrsna posveta princezi Diani. Princ Harry htio je odati počast svojoj majci za koju je bio iznimno vezan, pa je upravo zato Windsor 19. svibnja 2018. bio ukrašen bijelim ružama, koje se smatraju njezinim omiljenim cvijećem.

Vojvotkinja od Sussexa u svojem je vjenčanom buketa nosila još jedan Dianin cvjetni favorit – potočnice, koje se u zapadnom svijetu nazivaju još i Forget-Me-Nots (ne zaboravi me).

U buketu se našla i kombinacija mirisnih grahorica, đurđica, astilba, jasmina i zvjezdanke koju je princ Harry samostalno odabrao za svoju voljenu iz kraljevskog vrta u palači Kensington.

Zanimljivo je spomenuti da se u buketima mladenki na kraljevskim vjenčanjima od princeze Viktorije uvijek nađe barem jedna grančica mirte, koja simbolizira nadu i ljubav. Kraljevsko vjenčanje Prekrasna kreacija modne kuće Givenchy u bajkovitu okruženju Foto: Getty Images

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju