Otkako se pojavio kao vukodlak Alcide Herveaux u seriji "Okus krvi", a pogotovo nakon njegov nastupa u filmovima "Čarobni Mike", Joe Manganiello se redovito svrstava na ljestvice najseksepilnijih glumaca današnjice.

Galerija Joe Manganiello bio je vrlo mršav i visok dječak Joe Manganiello - 8 Joe Manganiello - 4 +5 Joe Manganiello - 1

No nije se oduvijek mogao podičiti savršenim fizičkim izgledom.

Mnogi ljudi vjeruju da se glumci rode sa savršenim tijelom, no to nije bio slučaj sa mnom, otkrio je američki glumac u razgovoru s američkim televizijskim voditeljem Conanom O’Brienom. Naprotiv, za svoje tijelo morao sam se itekako pomučiti, priznao je ovaj 42 godine star glumac koji je oženjen za Sofiju Vergaru.

Vrlo rano izrastao je u 196 centimetara visokog dječaka, pa se počeo baviti košarkom koju i danas iznimno voli. No bio je vrlo mršav. Mišićnu masu gradio je postupno o čemu je pisao i u svojoj knjizi "Evolution", a u top formu došao je nakon što je dobio ulogu u "Okusu krvi".

Joe Manganiello - 7 Joe Manganiello u seriji Okus krvi (Foto: Getty Images / Profimedia.hr)

Ako dobiješ ulogu frajera koji je vrlo često gol u seriji, što ti je činiti? Moraš doći u najbolju formu svojeg života, priznao je. Unajmio je Rona Mathewsa, trenera poznatih koji je u top formu doveo i Hugha Jackmana za ulogu Wolverinea. Ostalo je, kažu, povijest.

Zašto se Joe Manganiello smatra jednim od najseksepilnijih muškarca današnjice, provjerite u našoj fotogaleriji.

Pogledajte i slavne frajere koje izgledaju dobro kad se malo "opuste":

Škembica ili pločice? Slavni frajeri koji izgledaju privlačno i kad se malo opuste Matthew McConaughey na odmoru u Grčkoj Matthew McConaughey Leonardo DiCaprio +4 Bradley Cooper

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju