Baš kao i žene, muškarci se često opterećuju izgledom svoga tijela. Točnije, važno im je kako ga percipira ljepši spol.

Galerija Matthew McConaughey na odmoru u Grčkoj Matthew McConaughey Leonardo DiCaprio +4 Bradley Cooper

Mnogi od njih zbog toga prionu klesanju trbušnih mišića kako bi dobili famozni six-pack, a zapravo nisu ni svjesni da će ih njihova partnerica voljeti bez obzira na to ima li njihov trbuh "pločice" ili nema.

Rezultati mnogih anketa o važnosti izgleda kod muškog spola provedenih na ženskoj populaciji pokazali su da većina žena nema ništa protiv trbuščića. Dame koje preferiraju isključivo atletska tijela u vrhunskoj formi zapravo su u manjini.

Nitko ne poriče da izgled može igrati veliku ulogu kada je u pitanju privlačnost, ali u očima većina žena muškarac je seksi onoliko koliko je šarmantan, elokventan, pažljiv i ljubazan.

Matthew McConaughey Matthew McConaughey više nema "six-pack", ali to nije umanjilo njegovu privlačnost (Foto: Profimedia)

Tako će rijetko koja obožavateljica Matthewa McConaugheyja glumcu zamjeriti malo opuštenije izdanje koje je pokazao prilikom obiteljskog odmora u Grčkoj.

U 50. godini života slavni ljepotan nabacio je malu "škembicu", ali to nipošto nije umanjilo njegovu privlačnost.

U galeriji pogledajte još poznatih muškaraca koje volimo bez obzira na to u kakvoj su formi.

Matthew McConaughey i Kate Hudson u filmu Fool\'s Gold Matthew McConaughey i Kate Hudson u filmu Fool's Gold (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju