Ako neki komad u ženskoj garderobi ima vojsku obožavateljica, onda su to definitivno traperice. Jedan od najpopularnijih ženskih odjevnih komada omiljen je već desetljećima, a traperice su s vremenom postale i komad koji se nosi u gotovo svim prigodama, čak i onim glamuroznim.

Galerija Traperice i bijela košulja su savršen par Modne kombinacije s trapericama - 7 Modne kombinacije s trapericama - 6 +4 Modne kombinacije s trapericama - 5

Njihova svestranost je ta zbog koje su toliko omiljene jer traperice idu gotovo na sve.

Ipak, ako i vi stilsku inspiraciju volite potražiti kod Francuskinja, najbolje odjevenih žena na svijetu koje i najjednostavniju odjeću znaju učiniti posebnom, možda će vas zanimati kakve majice, bluze i košulje Francuskinje nose uz traperice s dolaskom toplijih dana.

Ovo su komadi koje će Francuskinje u mjesecima pred nama nositi uz traperice.

1. Prsluk

Krojeni prsluci nisu namijenjeni samo za trodijelna odijela. Oni su savršen komad da se začine kombinacije s trapericama.

2. Majice/topovi sa srcolikim izrezom

Ako pitate Francuskinje, majice sa srcolikim izrezom zabavna su i ženstvena opcija za kombiniranje uz traperice.

3. Pletivo kratkih rukava

Period prije previsokih temperatura iskoristite za kombiniranje kratkog pletiva i jeansa. Radi se o savršenoj kombinaciji za prijelazno razdoblje, a ovakvo pletivo izgleda posebno dobro uz traperice visokog struka.

4. Rebrasti topovi bez rukava

Nije ovo nikakva novost, ali (bijeli) topovi i traperice savršen su spoj. Zato se uvijek isplati imati nekoliko ovakvih majica u ormaru za one dane kada brzo trebate složiti odličnu kombinaciju.

5. Bijela košulja

Rijetki su komadi s kojima se bijela košulja ne slaže, ali kombinacija bijele košulje i plavog trapera je posebno šik, savršen proljetni spoj koji funkcionira u raznim prigodama.

6. Pamučna bluza

Proljeće je kao stvoreno za lagane, prozračne odjevne komade, a široke pamučne bluze, jednobojne ili s uzorcima, upravo su jedan takav komad, koji izgleda još bolje uparen s dobrim jeansom.

7. Košulje/bluze s cvjetnim uzorkom

Postoji li popularniji uzorak za proljeće od cvjetnog uzorka? Vjerojatno ne, a jednako dobro kao haljine s cvjetnim uzorkom izgledaju i bluze ukrašene njime.

Već od 16 eura: 15 bluza i košulja koje ćete sigurno iznositi Košulje u živim pojama podižu svaku kombinaciju Stradivarius, 19,99 eura Massimo Dutti, 49,95 eura +12 H&M, 29,99 eura

U kombinaciji s trapericama pretvaraju se u outfit koji ćete sigurno iznositi idućih nekoliko mjeseci.



Naravno, postoji cijeli niz drugih opcija kako kombinirati traperice. Na vama je samo da odaberete onu koja vam se najviše sviđa, a u galeriji na početku teksta izdvojili smo još nekoliko kombinacija s trapericama koje vam mogu poslužiti kao izvor inspiracije.

Modne kombinacije s trapericama - 1 Modne kombinacije s trapericama - 1 (Foto: Shutterstock)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju