Pun Mjesec u travnju jedan je od najčarobnijih u godini. Ove godine svoj vrhunac doživio je u noći s 18. na 19. travnja, ali njegov utjecaj i dalje traje.

Vrijeme punog Mjeseca potiče nas na promjene i nadahnjuje nas da napravimo korjenite promjene u svojim životima. Puni Mjesec u travnju često se naziva i ružičasti Mjesec jer se smatra nositeljem ženske sreće te onime koji pokreće proljetnu energiju.

Uoči punog Mjeseca počnite zamjećivati kakve vam misli dolaze, i što osjećate. Ovo bi trebalo biti vrijeme dubokog propitivanja, zbog čega ćete možda imati potrebu da se povučete u osamu i zaštitite se od svijeta. Kao posljedica toga može se pojaviti prevrtljivost krajem mjeseca.

Pod svjetlošću punog dobit ćete priliku da odstranite neke slojeve koji su vas sprječavali u tome da budete ono što zaista jeste. Kad osjetite tu spoznaju, bit ćete spremni za čišćenje svih stvari koje vas blokiraju od istine.

Morat ćete se naučiti suočiti sa strahovima i tjeskobama u svojem životu da biste iz situacije izašli snažniji nego ikad prije. Nemojte se skrivati niti prikrivati svoje prave emocije lažnim osmjesima i glumljenom pozitivnošću.

Sjetite se da sa svakim izazovom dolazi rast i razvoj. Također, prisjetite se da postoji mnogo ljepote u procesu samotkrivanja.

Energija punog mjeseca probudit će mnoge, dotaknut će tamo gdje trebamo biti dotaknuti i potaknuti na ljubav. Ljubav prema sebi, prema onome što tek trebamo postati i prema ljudima oko nas.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju