Dan sladoleda od vanilije obilježava se 23. srpnja. Obožavatelja tog okusa je mnogo, a mnogo je i onih koji će reći da je vanilija dosadan izbor. Mi se s tim nećemo složiti jer vanilija je ukusna, osvježavajuća, idealna ljetna slastica.

Osim toga, ljubitelji vanilije sve su samo ne dosadni. Današnji dan iskoristili smo zato kao povod da se zabavimo i provjerimo što činjenica da netko voli sladoled od vanilije otkriva o karakteru te osobe.

Istina je da je vanilija jedan od najjednostavnijih okusa sladoleda, ali njezini su obožavatelji s druge strane živopisni, impulzivni idealisti koji vole riskirati i više se oslanjaju na intuiciju nego na logiku.

Osim toga, ljubitelji vanilije emocionalno su izražajni i uspješni u bliskim vezama. Cijene život i zato uvijek uživaju u sitnicama i malim zadovoljstvima.

Sjetite se toga kad idući put pomislite da je vanilija tako dosadan izbor jer iza tog izbora krije se jako zanimljiva osoba.

Slika nije dostupna Samo 52 kalorije, a jaaako fin: Recept za sladoled od samo dva sastojka

Nešto o osobnosti govori i način na koji ta osoba jede sladoled. Ako svoju vaniliju voli posluženu u kornetu, optimist je i pozitivac. Oni koji više vole jeste sladoled iz čašice ipak su nešto racionalniji tipovi, obiteljski orijentirani i marljivi.

Bijeli kolač bez pečenja Bez paljenja pećnice: Recept za bijeli kolač koji i sladoled baca u drugi plan

Oni koji svoju vaniliju ne mogu zamisliti bez preljeva ambiciozni su, strastveni i motivirani.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju