Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zdravlje & prehrana

Samo 52 kalorije, a jaaako fin: Recept za sladoled od samo dva sastojka

23-06-2021 Piše Zadovoljna.hr
komentari

Ako ste ljubitelj sladoleda i među onima ste koji bi ga za ljetnih vrućina mogli jesti svaki dan, a ipak ne želite pokvariti liniju, svakako isprobajte recept za sladoled od samo 52 kalorije. Brzo i jednostavno za napraviti, a bit će vrlo ukusan zdravi međuobrok.

Recept za fit sladoled na štapiću od samo dva sastojka na svom Instagram profilu podijelila je Petra Alpeza, trenerica fitnessa i savjetnica za zdravu prehranu koja je svojim pratiteljima inspiracija za zdravi život te na Instagramu dijeli razne recepte za zdrava i ukusna jela.

U trendu Kolači u staklenci Suhi, sitni, prefini Planirate peći kolače za vikend? Ovi kolači mogu stajati sve do Božića, imamo 20 recepata Zagrebački street style u minici i efektnim čizmama - 5 Žena sa stilom Crnka iz Zagreba u potpuno crnoj kombinaciji koja je tip-top, no čizme su glavni adut Aishwarya Rai NAJBOLJA OD NAJBOLJIH Više od 4800 čitateljica odabralo je najljepšu misicu svih vremena, čarobna je

Jedan sladoled po Petrinom receptu sadrži samo 52 kalorije pa u njemu možete uživati bez imalo grižnje savjeti.

Sastojci za četiri sladoleda:
- 1 manja banana (80 grama)
- 1 puding z’ bregov, okus vanilija (180 grama)

Sladoled od čokolade Pravo osvježenje: Čokoladni sladoled za čiju vam pripremu ne treba aparat

Sladoled od lubenice Pravo osvježenje: Sladoled od lubenice za koji vam trebaju dva sastojka

Postupak:
1. Sastojke stavite u blender i blendajte do kremaste teksture.
2. Smjesu raspodijelite u kalupe za sladoled i stavite na hlađenje najmanje tri do četiri sata, a najbolje preko noći.
3. Sladoled dekorirajte po želji, a Petra je koristila otopljenu čokoladu i malo šarenih mrvica za estetiku. Stavite još malo u zamrzivač i sladoled je gotov.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝗣 𝗘 𝗧 𝗥 𝗔 𝗔 𝗟 𝗣 𝗘 𝗭 𝗔 (@petralpeza)

Možete koristiti i druge okuse pudinga te dodati sladilo ukoliko vam nije dovoljno slatko, savjetuje Petra Alpeza.

Dobar tek!

Pročitaj još
Pročitaj još