Zgodni Osječani skinuli su se do pojasa i snimili kalendar s ciljem pomaganja napuštenim životinjama. Pogledajte fotografije iz kalendara za kojim vlada ogroman interes

Pansion-vrtić za ljubimce i škola za obuku pasa Habitat smješten nekoliko kilometara izvan Osijeka napravio je kalendar u kojem će uživati pripadnice nježnijeg spola, ali i svi ljubitelji životinja.

Naime, 12 osječkih ljepotana skinulo se do pojasa i poziralo s psima koji su sretno udomljeni u nove obitelji. Upravo se udomljavanje životinja želi promovirati ovim kalendarom za koji su se fotografirali Dragan Franjković, Samir Subašić, Nikola Morača, Ivica Tadijanović, Andrej Jovanović, Marin Roso, Ivan Zidar, Saša Milanković, Zvonimir Sudarić, Luka Aničić, Antonio Anić i Marko Kutleša koji nas je svojim atletskim tijelom osvojio još prošlo ljeto na osječkoj Copacabani.


Sav prihod od donacija za kalendar namijenjen je pokrivanju veterinarskih troškova za liječenje životinja i kastraciju pasa lutalica, kao i za hranu životinja.

Mi vam donosimo tek djelić ovog kalendara koji spaja slatko i seksi, a sudeći prema fotografijama ne čudi nas što za kalendar Habitat vrtića za ljubimce i škole za obuku pasa vlada ogroman interes. Pa tko ne bi volio da cijelu godinu ima pogled na ovakve slatkiše! Pogledajte i 7 Osječana o kojima priča cijela Hrvatska.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju