Bez obzira na to koji nam je inače kolač najdraži, u veljači uvijek biramo krafne. Neki zbog tradicije, a drugi jednostavno ne mogu odoljeti inovativnim varijacijama na ovu staru temu.

Galerija Kalup za američke krafne s AliExpressa Kalup za američke krafne s AliExpressa Kalup za američke krafne s AliExpressa +2 AliExpress, 22 eura

Odavno krafne više nisu punjene samo čokoladom i pekmezima. Brojne slastičarne osmislile su primamljiva punjenja pa su se tako krafne spojile s raznim drugim kolačima, poput cheesecake, tiramisua, švarcvalda i drugih.

Napraviti što neobičniju krafnu postao je fašnički trend, a mnogi slastičari inspiraciju crpe iz SAD-a. Slasne glazure u raznim bojama i šarene mrvice, njihova su glavna karakteristika, a poznate su i po rupi na sredini.

Donuts je zapravo puno jednostavnije napraviti, a i zdravije su jer se ne peku u dubokom ulju, nego u pećnici. Za sve gurmane koji baš vole američke krafne, pronašli smo kalup u obliku mačke i mede.

Kalup za američke krafne s AliExpressa AliExpress, 22 eura (Foto: AliExpress)

Klinci će biti oduševljeni ovim krafnama, jer ih sami mogu oslikati, a zanimljivo je da je proizvođač kalupa s kupcima podijelio i nekoliko savjeta kako da vam krafne ispadnu bez greške.

Vrlo je važno poprskati kalup uljem ili maslacem, najbolje je koristiti brašno bez glutena zbog teksture donutsa, a smjesu ćete u kalup najlakše rasporediti pomoću slastičarske vrećice. Jedna mačka teži oko 30 grama, a medo oko 32 grama. Smjesu možete napraviti po svom guštu, a možete koristiti i obično brašno. 

Kalup s AliExpressa dimenzija 260 x 180 milimetara, izrađen je od čelika i vrlo je otporan, a korisnici su mu podijelili same petice.

Kalup za američke krafne s AliExpressa AliExpress, 22 eura (Foto: AliExpress)

Savršen proizvod. Kalup je bez greške, kvalitetan je i dimenzije su taman. Dobro podnosi visoke temperature, a možete ga prati i sa žicom, neće se izlizati. Samo trebate pronaći dobar recept za tijesto, komentar je zadovoljne korisnice.

Zgodna šalica u obliku torbe oduševit će ljubiteljice mode Šalica u obliku torbe s AliExpressa Šalica u obliku torbe s AliExpressa Šalica u obliku torbe s AliExpressa +1 Šalica u obliku torbe s AliExpressa

Preslatki kalup za krafne u obliku mačke i mede možete pronaći na AliExpressu. Za jedan treba izdvojiti 22 eura, što je oko 167 kuna.

Kalup za američke krafne s AliExpressa AliExpress, 22 eura (Foto: AliExpress)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju