Jeste li znali da postoji savršeni outfit za ljenčarenje u udobnosti svog doma? Sreću čine male stvari, a jedna od njih je uživanje na kauču pod toplom dekicom.

Galerija Oodie Oodie - 12 Oodie - 11 +9 Oodie - 10

Za sve one zimogrozne, koji oblače više čarapa i više slojeva tople odjeće, a dekice su im najdraži zimski rekviziti, imamo odlično rješenje za kojim je poludjelo više od milijun zimogroznih duša diljem svijeta.

Oodie je australskih brend koji proizvodi najzgodnije hibridne dekice koje će vam olakšati i uljepšati ljenčarenje za vrijeme hladnih dana koji nam dolaze. Radi se o dekici-hoodici u koju se lako možete ušuškati i koja će momentalno ugrijati dušu i tijelo.

Oodie - 8 Oodie su savršene za gledanje božićnih filmova (Foto: Amazon)

Oodie je dizajniran za maksimalnu udobnost. Napravljen je od toplog flanelskog flisa s vanjske strane i supermekanog šerpa flisa s unutarnje strane. Ove fluffy hoodice dolaze u raznim bojama i uzorcima, a oduševljeni korisnici napominju da je materijal izrazito kvalitetan i da bez problema može u perilicu.

Osjećat ćete se kao da grlite tisuću preslatkih štenaca mopsa!, piše na stranicama Oodie-a.

Oodie dolazi u jednoj veličini koja odgovara svima. Temelji se na veličini 6XL majice s kapuljačom i odlično odgovara svim visinama – od 150 pa sve do 190 cm.

Oodie - 11 Možete ih pronaći i jednobojne (Foto: Amazon)

Noćenje, gledanje filmova, uživanje na terasi ili na kauču – puno je prilika u kojima možete uskočiti u zagrljaj ovih mekanih hoodica. Neki od zadovoljnih korisnika napominju da je Oodie bio spas i na dugim letovima avionom, a neki su ih čak nosili i na zimske koncerte. Još jedan veliki plus je činjenica da su pet friendly i cruelty free!

Prijatelji, avokado, medvjedići, psići, jednobojne, šarene... izbor je zaista velik.

Slika nije dostupna Kiša za vikend? Može! 10 mekanih i tako toplih dekica stvorenih za ušuškavanje na kauču

Ove predivne dekice možete pronaći na službenim stranicama brenda, a cijene se kreću od 65 do 120 eura. Trenutno su na jesenskom sniženju pa ih možete dobiti po nešto nižoj cijeni. Neke od uzoraka možete pogledati u našoj galeriji. 

Oodie - 2 Izrađene su od kvalitetnog materijala koji može u perilicu (Foto: Amazon)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju