Pozitivna energija u trenu je zavladala plesnim podijem u subotu na eventu Zapleši s nama već s prvim taktovima koji su razgibali sve okupljene željne zabave i druženja. Event koji smo na Europskom trgu u Zagrebu pripremili zajedno s našim sponzorima i profesionalnim plesačima bio je i pravo mjesto za sve one koji su jedva čekali naučiti ili usavršiti i korake line dancinga.

Galerija Zapleši s nama - Somersby Zapleši s nama - Somersby Zapleši s nama - Somersby +16 Zapleši s nama

 Line dancing društveni je ples koji se izvodi u grupi i za koji ne trebate plesnog partnera da biste briljirali na podiju. Kao što sam naziv plesa kaže, u formaciji jedne linije ili reda trebate samo pronaći svoje mjesto i zaboraviti na brige ili sram jer vas čekaju plesni pokreti koji će, bez obzira na dob, razgibati svaki dio vašeg tijela. Najčešće se pleše uz country-glazbu, ali nećete pogriješiti ako se opustite i uz druge žanrove, line dancing plesni je kameleon koji će svoje pokrete rado prilagoditi svemu što znači apsolutno zadovoljstvo za one koji plešu.

Zapleši s nama Zapleši s nama Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio

Plesno zadovoljstvo osjetili su i oni koji su u subotu na Europskom trgu ove pokrete pokušali svladati na eventu ''Zapleši s nama'' pod palicom poznatog profesionalnog plesača Tihomira Ciglara iz Plesnog centra Fredi, otkud nam dolazi i ovogodišnja pobjednica showa Ples sa zvijezdama Paula Jeričević.


Polusatnu radionicu koja je počela u 11 sati svim je sudionicima omogućio Somersby. Da bi se osvježili nakon plesnih koraka pod suncem i utažili žeđ, pobrinuli su se novi okus marakuja i naranča, koji su mogli potražiti i u obližnjem Somersby kutku.

Zapleši s nama - Somersby Zapleši s nama - Somersby Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio

Uzbudljive plesne korake i koreografiju zbog koje ni u jednom trenutku nije nedostajalo zabave i plesa Tihomir Ciglar okupljenima je predstavio polako i strpljivo. Upravo je svojom energičnom pojavom i glazbom na Europskom trgu uspio oživjeti kultne scene iz filma Footloose, na čiju se glazbu i plesalo.

Zapleši s nama Zapleši s nama Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio

Tijekom trajanja radionice svim plesačima otkrio je i nekoliko trikova koje mogu primijeniti i u drugim plesnim situacijama kako bi na podiju izgledali kao pravi profesionalci koji ples imaju u malom prstu. Pola sata, koliko je trajala radionica i plesna groznica kojom su bili zaraženi čak i slučajni prolaznici, prošlo je u trenu, a Tihomira je na kraju čekao nimalo lak zadatak. Posebnim Somersby paketima nagradio je dvoje sudionika koji su, prema njegovu mišljenju, najbolje svladali zadatak i oduševili ga naučenom koreografijom.

Zapleši s nama - Somersby Zapleši s nama - Somersby Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio

Sve sudionike Tihomir je pozvao da svoje plesno umijeće na podiju ponovno pokažu točno u podne, kad će svi zajedno, nakon dinamičnog line dancinga za koji nije potreban plesni partner, zaplesati u paru romantični bečki valcer popraćen tombolom s vrijednim nagradama, među kojima se ponovno našao Somersby.

Zapleši s nama - Somersby Zapleši s nama - Somersby Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio

Tihomirov line dancing i naučeni koraci idealna su podloga s kojom kod kuće možemo eksperimentirati kako bismo plesno umijeće doveli do savršenstva sve do iduće godine i još jednog plesnog događanja ''Zapleši s nama'' te ponovnog susreta na istom mjestu uz još više plesnih pokreta, radionica, iznenađenja i poklona.

 

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Somersby po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju