U jednom vrtu skrivenom iza visoke bijele ograde pripremljena je čajanka uz kolače, u idiličnom, zelenom okruženju. Ima tu i raznolikog cvijeća, za sjesti i slatka ljuljačka, čitav ambijent vrlo je šarmantan i vedar, baš kao iz neke priče. Poželimo tu provoditi tople proljetne i ljetne dane i večeri koji nam stižu.

Galerija Skriveni vrt u koji bismo rado navratili na kavu i kolače - 5 Skriveni vrt u koji bismo rado navratili na kavu i kolače - 8 Skriveni vrt u koji bismo rado navratili na kavu i kolače - 6 +6 Skriveni vrt u koji bismo rado navratili na kavu i kolače

U ovom bajkovitom sunčanom vrtu ipak možemo uživati samo na fotografijama, ali može biti lijepo nadahnuće za pripremanje čajanke u vlastitom vrtu.

Skriveni vrt u koji bismo rado navratili na kavu i kolače - 1 Kolači su obavezni na svakoj vrtnoj zabavi (Foto: Living4media)

Romantičan shabby chic stil uvijek je dobar odabir, bijeli drveni namještaj s efektom istrošenosti, cvijeće i blage pastelne boje stvorit će takav ljupki, starinski ugođaj. Ne zaboravite i na jastučiće za sjedenje u bijeloj ili nekoj nježnoj boji, a u vrt možete staviti i ljuljačku koja je must have na mnogim balkonima i terasama.

Baš kao u "Bridgertonu": 20 dvorišta i interijera koji će oduševiti obožavatelje hit-serije Dvorišta i interijeri baš kao u hit-seriji Bridgerton - 5 Dvorišta i interijeri baš kao u hit-seriji Bridgerton - 11 Dvorišta i interijeri baš kao u hit-seriji Bridgerton - 15 +17 Dvorišta i interijeri baš kao u hit-seriji Bridgerton - 16

Vrtovi u kojima bi se ljubitelji tulipana osjećali kao u raju - 9 Želimo ostati tu: 15 vrtova u kojima bi se ljubitelji tulipana osjećali kao u raju

Želite li biti posebno maštoviti, ukrasite svoju vrtnu čajanku i kristalnim lusterom, kao što je to ideja na fotografijama. Još samo kavica, čaj, kolači i dobro raspoloženje, i mala vrtna zabava je spremna.

Skriveni vrt u koji bismo rado navratili na kavu i kolače - 10 U vrtu se nalazi i ljuljačka stvorena za uživanciju (Foto: Living4media)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju