Kako proljeće bude sve bliže, vrtovi će se puniti cvijećem, a tulipani nas među prvima obraduju svojom cvatnjom i prekrasnim laticama koje dolaze u cijeloj paleti privlačnih boja, ali i u raznim oblicima, s jednim ili dva reda latica, s privlačnim rubovima, nazubljenim laticama... Osim zbog svoje ljepote omiljeni su ukras u vazi i zato što se za njih lako brinuti.

Galerija Vrtovi u kojima bi se ljubitelji tulipana osjećali kao u raju - 12 Vrtovi u kojima bi se ljubitelji tulipana osjećali kao u raju - 10 Vrtovi u kojima bi se ljubitelji tulipana osjećali kao u raju - 11 +11 Vrtovi u kojima bi se ljubitelji tulipana osjećali kao u raju

Vaza s tulipanima u trenu će podići i razvedriti čitav prostor te, naravno, donijeti proljeće u dom. Osim toga, tulipani su i vrlo fotogenični, pa ne čudi da već krajem veljače društvene mreže budu preplavljene fotografijama tog obožavanog cvijeta koji najavljuje početak proljeća.

Vrtovi u kojima bi se ljubitelji tulipana osjećali kao u raju - 4 Tulipani najljepše izgledaju uživo, no i dobro snimljena fotografija može dočarati njihovu posebnost i ljepotu (Foto: Living4media)

Svojom bogatom cvatnjom tulipani, čije ime potječe od turskog naziva tülbent, koji se temelji na perzijskoj riječi turban, uljepšavaju brojne vrtove i pretvaraju ih u idilične cvjetne oaze.

Tulipani Trik s novinama uz pomoć kojeg će tulipani trajati duže i neće se savijati

Čaroban spoj tulipana i božura: Cvijet koji spaja raskoš i ljupkost dva ljepotana Tulipan-božur Tulipan-božur Tulipan-božur +0 Tulipan-božur

Tulipani najljepše izgledaju uživo, no i dobro snimljena fotografija može dočarati njihovu posebnost i ljepotu, što se i vidi na fotografijama vrtova koje smo skupili u galeriji na početku teksta.

Vrtovi su to u kojima bi se ljubitelji tulipana osjećali kao u raju, a vjerujemo da će svatko uživati u njima jer dokazano je da cvijeće kod ljudi potiče osjećaj sreće i zadovoljstva životom.

Vrtovi u kojima bi se ljubitelji tulipana osjećali kao u raju - 7 Svojom bogatom cvatnjom tulipani uljepšavaju brojne vrtove (Foto: Living4media)

Vrtovi u kojima bi se ljubitelji tulipana osjećali kao u raju - 2 Vrtovi u kojima bi se ljubitelji tulipana osjećali kao u raju (Foto: Living4media)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju