Cipela glavu čuva, ali i noge. Kako većinu dana provodimo u obući koju smo odabrali na samom početku dana, znamo koliko je njezina udobnost važna. No ljeto je odmah iza ugla, pa kada sunce zaprži, jedino što želimo jest ubaciti se u najdraže sandale koje će nesnosne vrućine učiniti podnošljivijima.

Galerija Razigrane i romantične sandale nezaobilazan su model sezone Kožnate sandale s vezicama trend su i ove sezone +0 Sandale s uzorkom podići će svaku kombinaciju

Neovisno o tome jesu li otvorene ili zatvorene, crne ili smeđe, s uzorkom ili bez njega, one su onaj efektni detalj koji će podignuti svaku kombinaciju. Brojni high street brendovi već su odavno izbacili svoje sandale za ovu sezonu, a mi smo u moru sandala izdvojili one iz Rodee, zbog kojih udobnost neće patiti nauštrb ljepote.

Razigrane i romantične, pravi klasik među sandalama zasigurno su one na vezice. Taj nezaobilazni model trend je koji već godinama žari i pali uličnom modom, a nama su za oko zapele sandale iz domaće proizvodnje brenda GIS. Kožnate vezice koje daju dozu elegancije i čine nogu dužom pomalo nas bacaju u neka davna vremena gladijatora, a animalistički uzorak lako će zaokružiti svaku kombinaciju, bila ona sofisticirana i jednobojna ili pak šarena i vesela.

Taj modni trend prati i talijanski brend Sanabella, koji svoje sandale ručno izrađuje, a svake su načinjene od meke kože koja jamči udobnost. Od onih s kožnatim vezicama do otkačenih modela na kopčanje, taj će brend zavoljeti svaka moderna djevojka koja osim estetike traži i udobnost.

Sandale s uzorkom podići će svaku kombinaciju Sandale s uzorkom podići će svaku kombinaciju Foto: Nova Studio

No to nije jedini brend koji možemo pronaći u maloprodajnom lancu Rodea. Tu se osim GIS-a nalaze i drugi hrvatski proizvođači obuće i modnih dodataka, kao što su Galko i Spalatina, a sve ih karakterizira kvaliteta i udobnost prije svega.

Upravo su Spalatinine natikače one koje ljeti ne skidamo. U njima odlazimo na plažu, šećemo se po gradu ili ih jednostavno nosimo po kući. Šarenih uzoraka ili pak jednobojne, taj neizostavni komad učinit će kombinaciju opuštenom i neobveznom, a zbog svoje praktičnosti nositi ih mogu sve generacije.

S druge strane, sandale Mjus svidjet će se svakom tko voli malo otkačeniji look. Njihove sandale krase neobični uzorci i velike kopče koje prelaze granice klasičnog, zbog čega niti jedan outfit neće proći nezamijećeno.
Za one koji pak svoje vidike žele malo proširiti Rodea u ponudi ima i cipele brojnih europskih proizvođača, poput poznatog Hogla i Panama Jacka ili pak Skechersa, Wonders, Gioseppo, Yokono, Riekera, Zena ili Ipaneme.

I dok smo u slatkom iščekivanju godišnjeg odmora, pohod na nove sandale olakšat će iščekivanje i podići raspoloženje. Izbora ima napretek zbog čega će svatko zasigurno pronaći par baš po svom guštu.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju