Kad se temperature spuste blizu ništice u termometru, biramo samo tople odjevne komade koje nas štite od vanjskih utjecaja poput vjetra, snijega i leda.

Galerija Kaputi od umjetnog krzna tražena su roba u zimu s.Oliver kaput, 1199 kn Reserved kaput, 459,90 kn +9 H&M kaput, 451 kn

Kaputi od umjetnog krzna, pritom se, nameću kao logičan izbor. Ne samo da nas griju poput omiljene dekice, već pružaju mogućnosti za različite modne igre.

Kaputi od umjetnog krzna sjajno se kombiniraju za dnevne i večernje prilike – odlično se sparuju uz ležerne traperice i večernje haljine.

s.Oliver kaput, 1199 kn s.Oliver kaput, 1199 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Na tržištu se mogu naći modeli u različitim bojama, duljinama i krojevima. Najpopularniji su pak, kaputi u boji kože i oni u svevremenskoj crnoj boji.

Modeli hlača visokog struka već dugo su jako popularni Od 99 kuna: 15 modela hlača koje obožavaju nositi i naše čitateljice

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te smo odabrali 11 modela kaputa od umjetnog krzna i sličnih tkanina po cijeni od 349 do 1655 kuna za dugu hladnu zimu.

H&M kaput, 451 kn H&M kaput, 451 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju