Kardigani su popularne veste bez kopčanja koje su pravo osvježenje za svaki stajling. Ovaj trendi komad voli i glumica Kate Beckinsale. I mi smo potražili zanimljive kardigane u našim trgovinama i izdvojili 7 modela od 150 do 1.200 kuna


Kardigani
su postali popularniji no ikad. Ovaj jednostavan ogrtač u trenu može osvježiti svaki stajling, a osim toplih i vunenih modela idealnih za niske temperature, proljetna sezona donosi nam nove, lagane materijale koji se mogu kombinirati uz tenisice, čizme i elegantne štikle.

Kardigan u trenu može osvježiti svaki stajling, a osim toplih i vunenih modela, proljetna sezona donosi nam nove, lagane materijale

To zna i Kate Beckinsale, glumica koja obožava jednostavne, ali trendi komade. Kate je svoj prljavo bijeli kardigan tako spretno iskombinirala uz bijeli top, crne skinny traperice i gležnjače na visoku potpeticu.

S obzirom na to kako su ove elegantne, dugačke veste vrlo popularni i kod nas, prošetali smo virtualnim trgovinama i izdvojili 7 različitih modela za zimu i proljeće uz koje će dnevni i večernji look uvijek biti trendi i zanimljiv, a čija se cijena kreće od 150 do 1.200 kuna.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju