Katarini Kozini iz Nuštra tek je 29 godina, a već ima impresivan životopis. Posljednju crticu koju je dodala svom CV-ju je ulazak u politički svijet, no lijepa Katarina, inače magistrica ekonomije, također je i strastvena ekološka aktivistica te vatrogasna volonterka

Članica političke stranke Most od nedavno je i 29-godišnja Slavonka Katarina Kozina. Iako je političkim vodama tek zaplivala, Katarinu su već prozvali najljepšom hrvatskom političarkom. Sasvim opravdano, ako se nas pita, ali ova strastvena aktivistica i volonterka puno je više od privlačne vanjštine.

Iako je političkim vodama tek zaplivala, Katarinu Kozinu već su prozvali najljepšom hrvatskom političarkom

Već 20 godina volonterka je DVD-a Nuštar u kojem je postala i vatrogasna časnica, a uz to je i ekološka aktivistica i zaštitnica prirode, ali i autohtonih slavonskih proizvoda. U rodnom kraju osnovala je udruge Eko Slavonija te ogranak svjetske organizacije i brenda Slow Food. Katarina je tako kao predsjednica udruge Slow food Slavonica imala priliku na skupu u sjedištu Europske unije u Bruxellessu promovirati slavonski kulen.


Bavila se i manekenstvom, a uz brojne angažmane našla je vremena i priskrbiti si titulu magistre ekonomije na Fakultetu za turistički i hotelski menadžment u Opatiji. Uključivanjem u politiku Katarina svoje znanje i iskustvo te bogati društveno koristan rad želi s lokalnog prenijeti na državni nivo i u tome joj želimo puno uspjeha.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju