Glumica Kate Hudson gostovala je showu Jimmyja Fallona, u kojem je blistala u svjetlucavom, poluprozirnom izdanju.

Galerija Kate Hudson Kate Hudson u svjelucavoj kombinaciji i vrtoglavo visokim štiklama - 4 Kate Hudson u svjelucavoj kombinaciji i vrtoglavo visokim štiklama - 1 +2 Kate Hudson u svjelucavoj kombinaciji i vrtoglavo visokim štiklama - 2

Nakon što je otkrila da je spremna imati još djece u budućnosti, 43-godišnja glumica uputila se i na večeru u New Yorku, kada su fotografi snimili njezino glamurozno izdanje.

Nosila je dvodijelnu crnu kombinaciju sastavljenu od suknje visokog struka i kratko rezanog topa napravljenog od istog svjetlucavog materijala. Preko svjetlucavog izdanja prebacila je sivi kaput predimenzioniranog kroja.

U ruci je nosila crnu clutch-torbicu, a izdanje je upotpunila svjetlucavim srebrnim naušnicama i raspuštenom kosom, koju je prebacila na jednu stranu.

Kate Hudson u svjelucavoj kombinaciji i vrtoglavo visokim štiklama - 4 Kate Hudson u svjelucavoj kombinaciji i vrtoglavo visokim štiklama - 4 (Foto: Profimedia)

Kada je u pitanju obuća, odlučila se za sandale s vrtoglavo visokom potpeticom s otvorenim prstima i tankim remenčićima.

Kate Hudson u svjelucavoj kombinaciji i vrtoglavo visokim štiklama - 5 Kate Hudson u svjelucavoj kombinaciji i vrtoglavo visokim štiklama - 5 (Foto: Profimedia)

Visoke štikle glumici su predstavljale manji problem jer su joj se urezivale u noge, pa je pete zaštitila flasterima.

Nosite li štikle čak i kada su vam neudobne?

glasova:

Ljubav između žena i štikli uvijek je postojana, međutim problemi poput ovoga nisu rijetkost. Upravo su slavne žene te koje u svečanim prigodama često pregrizu jezik i istrpe neudobnu obuću.

15 modela štikli koje ćete obožavati nositi u prosincu, ali i kasnije Prosinac je kao stvoren za upečatljive štikle Steve Madden (Fashion&Friends), snižene s 978,73 na 479,58 kn Stradivarius, 229,90 kn +12 H&M, 34,99 eura (264 kn)

Spadate li i vi u skupinu onih koji će učiniti isto u svečanijim prigodama ili u vašem slučaju rečenica "trpim zbog ljepote" ne dolazi u obzir?

Kate Hudson u svjelucavoj kombinaciji i vrtoglavo visokim štiklama - 1 Kate Hudson u svjelucavoj kombinaciji i vrtoglavo visokim štiklama - 1 (Foto: Profimedia)
 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju