Katie Holmes nije propustila ručak koji je okupio članove žirija filmskog festivala Tribeca Film Festival. Za ležerni ručak u New Yorku 40-godišnja glumica odjenula je prigodan casual outfit, a posebno su nam se svidjele njezine hlače.

Galerija Katie Holmes u hlačama zbog kojih zaboravljamo i na omiljene skinny modele - 4 Katie Holmes u hlačama zbog kojih zaboravljamo i na omiljene skinny modele - 5 Katie Holems s kolegicama na ručku članova žirija filmskog festivala Tribeca Film Festival +1 Katie Holmes nosi crne salonke od velura ukrašene mašnicom  

Već je dobro poznato da Katie Holmes preferira opušteniji odjevni stil iz kojeg je jasno da glumica prvenstveno bira odjeću u kojoj se osjeća dobro i ugodno. Tog pravila Katie se držala i za okupljanje članova žirija filmskog festivala Tribeca Film Festival na ručku u New Yorku.

Katie Holmes nosi hlače ležernijeg kroja sašivene od laganijeg materijala, baš za proljeće i ljeto

Bijelu svilenu bluzu komotnijeg kroja Katie je kombinirala uz crni sako i hlače širih nogavica. Hlače svijetlosmeđe boje sa sitnim uzorkom sežu do iznad gležnja te imaju remen od istog laganijeg materijala. Na prvi pogled jasno je da je riječ o udobnom modelu kakav žene vrlo rado biraju za toplijeg vremena, puno radije nego, primjerice, skinny modele u kojima, kada su temperature zraka više, može biti vruće i neudobno.

Laganije crne hlače iz trgovina - 1 Već od 75 kuna: 15 laganijih crnih hlača u kojima vas ništa neće stiskati

Točkice su nezaobilazan prizor na gradskim ulicama Od 99 kuna: 10 proljetnih bluza na točkice koje nikad ne izlaze iz mode

Katie je stajling zaokružila sa crnim salonkama od velura ukrašenima mašnicom, velikom smeđom torbom i decentnim srebrnim nakitom. Po dolasku na ručak glumica je kosu nosila raspuštenu, a kasnije ju je svezala u rep.

Katie Holmes u hlačama zbog kojih zaboravljamo i na omiljene skinny modele - 5 Katie Holmes nosi hlače ležernijeg kroja sašivene od laganijeg materijala, baš za proljeće i ljeto (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju