Mnoge zemlje diljem svijeta pogođene su toplinskim valovima, a iznimka nije ni SAD. Zbog visokih temperatura užario se i New York pa je njujorški gradonačelnik upozorio građane da se štite od sunca i vrućine.

Ostanite u zatvorenom prostoru ako možete, nemojte previše vremena provoditi na otvorenom i konzumirajte dovoljno tekućine, kazao je Bill de Blasio na konferenciji za novinare i zamolio Njujorčane da izlaze samo kada je to neophodno.

Katie Holmes dobro se nosi s visokim temperaturama u svom gradu. I dok čak i najzagriženije ljubiteljice traperica posustanu pred njihovim nošenjem na velikim vrućinama te ih zamijene s nekim prozračnijim modelima hlača napravljenim od laganih materijala, Katie nema problema s trapericama čak ni tijekom toplinskog vala.

Doduše, za kratki izlazak odabrala je model traperica s vrlo širokim nogavicama koje bi uz poderane modele zapravo mogle biti i najudobnije za ljeto.

Uske traperice...

glasova:

Koliko god voljeli skinny traperice, ovih dana uglavnom ih izbjegavamo jer su ipak previše uske za trenutne vremenske (ne)prilike, ali možda bismo mogli dati šansu modelu kakav nosi Katie.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju