Katie Holmes prošetala je New Yorkom telefonirajući, a njezinu modnu kombinaciju ulovili su fotografi. Poznata glumica velika je zagovornica udobnosti, a to nam je potvrdila i svojim najnovijim modnim izdanjem.

Galerija Katie Holmes u kombinaciji mokasinki i čarapa Katie Holmes u kombinaciji mokasinki i čarapa Katie Holmes u kombinaciji mokasinki i čarapa +1 Katie Holmes u kombinaciji mokasinki i čarapa

Podloga njezina modnog izdanja jest obična pamučna majica u bež boji koju je odlično iskombinirala s lepršavom suknjom koju krasi apstraktni uzorak, a suknja je posebna po zavodljivom izrezu koji seže sve do bedra.

Katie je kosu jednostavno raspustila, a izdanje je zaokružila zlatnim nakitom, sunčanim naočalama i predimenzioniranom torbom.

Katie Holmes u kombinaciji mokasinki i čarapa Katie Holmes u kombinaciji mokasinki i čarapa (Foto: Profimedia)

Ipak, najviše pažnje je privukla spojem mokasinki i čarapa. Taj je modni trend sve popularniji, a oko njega se često lome koplja. Dok je nekima efektan, drugi pak smatraju da nije spretno kombinirati klasične komade obuče i duge čarape.

Katie Holmes u kombinaciji mokasinki i čarapa Katie Holmes u kombinaciji mokasinki i čarapa (Foto: Profimedia)

Čarape su se vratile u središte pozornosti i postale su dodatak koji žene nose uz sve, od tenisica preko mokasinki pa sve do štikli.

I dok spomenuti trend obilježavaju najčešće bijele čarape, Katie je ovoga puta otišla korak dalje i odjenula crne čarape u kombinaciji s mokasinkama.

Kombinacija Katie Holmes je...

glasova:

Pročitajte nešto više o trendu koji kombinira mokasinke i čarape, a u anketi nam recite je li kombinacija Katie Holmes top ili flop.

Katie Holmes u kombinaciji mokasinki i čarapa Katie Holmes u kombinaciji mokasinki i čarapa (Foto: Profimedia)

Povratak balerinki: Ni Katie Holmes nije odoljela trenutno najtraženijem modelu Rita Ora u Miu Miu balerinkama Elle Fanning u Miu Miu balerinkama Kate Mara u Miu Miu balerinkama +7 Caroline Daur u Miu Miu balerinkama Katie Holmes u cipelama na petu koje nisu mrske čak ni ženama koje ne vole štikle Katie Holmes Katie Holmes u izlasku Katie Holmes u izlasku +2 Katie Holmes u izlasku

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju