Katie Holmes srijedu navečer iskoristila je za izlazak u restoran u njujorškoj četvrti SoHo.

Galerija Katie Holmes Katie Holmes u izlasku Katie Holmes u izlasku +2 Katie Holmes u izlasku

Glumica poznata po odličnom modnom stilu i ovaj je put oduševila odabirom.

Dio kombinacije stvoren za privlačenje pažnje bila je šik zelena jakna predimenzioniranog kroja, s našivenim ravnim džepovima i tamnom dugmadi. Jakna je dio kolekcije koja je nastala u sklopu suradnje modnih marki Everlane i Marques'Almeida, a cijena joj je 236 eura.

Jakna Everlane x Marques'Almeida Jakna Everlane x Marques'Almeida (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Donji dio kombinacije činila su dva komada koja mnoge žene imaju u svom ormaru jer se radi o svevremenskm klasicima koji uvijek izgledaju elegantno i nosivi su u raznim prigodama.

Katie Holmes u izlasku Katie Holmes u izlasku (Foto: Profimedia)

Radi se o crnim hlačama širokih nogavica koje je glumica uparila s crnim slingback cipelama s potpeticom visokom tek nekoliko centimetara što ih čini obućom koja nije mrska čak ni ženama koje nisu ljubiteljice visokih popetica.

Glumica je nosila crne slingback cipele Glumica je nosila crne slingback cipele (Foto: Profimedia)

Osim toga, cipele otvorenih peta su najavljene i kao velik trend za proljeće/ljeto 2024. godine pa će bez imalo sumnje uljepšavati mnoge modne kombinacije u nadolazećem periodu.

Glumica je izdanje upotpunila zlatnim nakitom, a svoju blago valovitu kosu je raspustila.

Za posao i izlaske: 15 modela cipela koje će svi nositi ovog proljeća Cipele otvoreni peta bit će hit ovog proljeća Reserved cipele, 35,99 eura Mango cipele, 49,99 eura +12 H&M cipele, 49,99 eura

Francuski šik i opuštenost Katie Holmes odlična su kombinacija Katie Holmes u Chanelovom kompletu u New Yorku - 3 Katie Holmes u Chanelovom kompletu u New Yorku - 1 Katie Holmes u Chanelovom kompletu u New Yorku - 2 +1 Chanel, kardigan od kašmira, 4545 eura

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju