Katie Holmes bila je gošća na Filming Italy Festivalu održanom na Siciliji. Za tu prigodu glumica je odabrala dugačku haljinu nijanse boje kože, a sparila ju je sa sandalama egzotičnog uzorka.

Galerija Katie Holmes u maksi haljini i sandalama sa zmijskim printom na Filming Italy Festivalu na Sardiniji - 5 Katie Holmes u maksi haljini i sandalama sa zmijskim printom na Filming Italy Festivalu na Sardiniji - 2 Katie Holmes u maksi haljini i sandalama sa zmijskim printom na Filming Italy Festivalu na Sardiniji - 3 +5 Katie Holmes i Matt Bomer na Filming Italy Festivalu na Sardiniji

Maksi haljina od lepršavog šifona ima dugačke rukave te djeluje vrlo prozračno, dok je struk naglašen pojasom od istog materijala kakvog je i haljina. Poluprozirni široki rukavi daju dodatnu dozu eteričnosti romantičnoj kreaciji.

Katie Holmes u maksi haljini i sandalama sa zmijskim printom na Filming Italy Festivalu na Sardiniji - 6 Katie Holmes u maksi haljini i sandalama sa zmijskim printom na Filming Italy Festivalu na Sardiniji (Foto: Profimedia)

Sandale s visokom tankom potpeticom i tankim remenčićima te vezanjem oko gležnja savršeno su upotpunile ženstveno modno izdanje Katie Holmes. Štikle se ističu i zbog svojeg egzotičnog zmijskog uzorka, koji je bio dobar kontrast haljini romantičnog stila.

Katie Holmes u maksi haljini i sandalama sa zmijskim printom na Filming Italy Festivalu na Sardiniji - 3 Katie Holmes i Matt Bomer na Filming Italy Festivalu na Sardiniji (Foto: Profimedia)

Tako to radi prava dama: Katie Holmes u prozirnom, ali ukusnom čipkastom kompletu Katie Holmes u divnom čipkastom kompletu Katie Holmes u Chanelovoj kreaciji Katie Holmes u Chanelovoj kreaciji +0 Katie Holmes u Chanelovoj kreaciji

Volite traperice? Model koji nosi Katie Holmes mogao bi vas oduševiti Katie Holmes Katie Holmes u trapericama modne kuće Chanel - 5 Katie Holmes u trapericama modne kuće Chanel - 4 +2 Katie Holmes u trapericama modne kuće Chanel - 1

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju