Katie Holmes u crnom čipkastom kompletu izgledala je uistinu predivno, a prisustvovala je 17. godišnjoj Tribeca umjetničkoj večeri čiji je domaćin bio Chanel.

Galerija Katie Holmes u divnom čipkastom kompletu Katie Holmes u Chanelovoj kreaciji Katie Holmes u Chanelovoj kreaciji +0 Katie Holmes u Chanelovoj kreaciji

Nakon što nas je oduševila ležernim izdanjem u genijalnom modelu traperica širokog kroja, na jučerašnjem je događanju omiljena glumica pokazala da i one damske i svečane kombinacije itekako ima u malom prstu.

Crni Chanelov komplet za koji se Katie odlučila sastojao se od jaknice i suknje od finog crnog čipkastog materijala, a dodatno su ga ukrasili i podigli srebrni gumbi.

Katie Holmes u Chanelovoj kreaciji Katie Holmes u Chanelovoj kreaciji (Foto: Profimedia)

Tkanina je bila prozirna pa je Katie ispod nosila crni top, a suknja je dodatno obogaćena i satenskim detaljima koji ju čine odmjerenom i tako ni u jednom trenu nije otkrivala previše.

Jednostavne crne sandale i mala crna Chanelova clutch torbicasavršeno su zaokružili ovaj poseban i decentan izgled, kao i Katiena duga smeđa kosa oblikovana u opuštene valove. Minimalistički nakit bio je odličan dodatak ovoj modnoj priči.

Katie Holmes u Chanelovoj kreaciji Katie Holmes u Chanelovoj kreaciji (Foto: Profimedia)

Katie Holmes u cipelama na petu koje nisu mrske čak ni ženama koje ne vole štikle Katie Holmes Katie Holmes u izlasku Katie Holmes u izlasku +2 Katie Holmes u izlasku

Katie Holmes: Srebrne sandale koje su maksi haljinu s trakama učinile još više šik Katie Holmes na specijalnoj projekciji filma ‘Rare Objects’ u New Yorku - 4 Katie Holmes na specijalnoj projekciji filma ‘Rare Objects’ u New Yorku - 3 Katie Holmes na specijalnoj projekciji filma ‘Rare Objects’ u New Yorku - 5 +2 Katie Holmes na specijalnoj projekciji filma ‘Rare Objects’ u New Yorku - 6

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju