Traperice širokih nogavica popularne su već nekoliko sezona i njihovoj popularnosti ne nazire se kraj.

Galerija Katie Holmes Katie Holmes u trapericama modne kuće Chanel - 5 Katie Holmes u trapericama modne kuće Chanel - 4 +2 Katie Holmes u trapericama modne kuće Chanel - 1

Mnoge dame odmah će se složiti da je spoj visokog struka i širokih nogavica nenadmašan. Osim što su jako udobne, ove traperice izgledaju šik u raznim kombinacijama.

Jednu takvu sjajnu kombinaciju nosila je i glumica Katie Holmes na događanju u organizaciji modne kuće Chanel i Tribeca Film Festivala kojim se odala počast ženskim filmašicama.

Katie Holmes u trapericama modne kuće Chanel - 4 Katie Holmes u trapericama modne kuće Chanel - 4 (Foto: Profimedia)

Glumica je nosila crne traperice jako širokih nogavica modne kuće Chanel koje su prekrivene efektnim crnim cvjetićima. Ove hlače dio su kolekcije jesen/zima za 20223./2024. godinu.

Traperice su dio kolekcije jesen/zima za 2023./2024. godinu. Traperice su dio kolekcije jesen/zima za 2023./2024. godinu. (Foto: Profimedia)

Uz traperice je nosila svijetli top bez rukava s velikim ružičastim cvijetom, dok je preko ramena prebacila torbicu modne kuće Chanel.

Kada je u pitanju obuća odlučila se za crne alonke koje su sjajan par trapericama poput ovih, koje pak izgledaju jednako sjajno i u kombinaciji s ravnom obućom zbog čega su stvorene za razne prigode.

Katie Holmes u trapericama modne kuće Chanel - 1 Katie Holmes u trapericama modne kuće Chanel - 1 (Foto: Profimedia)

Glumica je izdanje uputpnila zlatnim narukvicama, a kosu je nosila raspuštenu.

Katie Holmes u kombinaciji s detaljem koji mnogi ne odobravaju Katie Holmes u kombinaciji mokasinki i čarapa Katie Holmes u kombinaciji mokasinki i čarapa Katie Holmes u kombinaciji mokasinki i čarapa +1 Katie Holmes u kombinaciji mokasinki i čarapa

Povratak balerinki: Ni Katie Holmes nije odoljela trenutno najtraženijem modelu Rita Ora u Miu Miu balerinkama Elle Fanning u Miu Miu balerinkama Kate Mara u Miu Miu balerinkama +7 Caroline Daur u Miu Miu balerinkama

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju