Katie Holmes prošetala je New Yorkom u sjajnom modnom izdanju kojim dominira zlatna suknja maksi dužine. Upečatljivu suknju Katie je kombinirala uz također zanimljive cipele nalik salonkama s punom petom.

Galerija Katie Holmes u maksi suknji brenda Max Mara i srebrnim cipelama - 3 Katie Holmes u maksi suknji brenda Max Mara i srebrnim cipelama - 7 Katie Holmes u maksi suknji brenda Max Mara i srebrnim cipelama - 6 +6 Katie Holmes nosi srebrne cipele s punom petom brenda Marni

Za dnevni izlazak u grad Katie Holmes odabrala je satensku maksi suknju brenda Max Mara. U dizajnu ovog efektnog modela ističu se visoki struk s naborima i pojasom na vezanje te visoki raspor na sredini za lakše kretanje s obzirom da je suknja užeg kroja.

Katie Holmes u maksi suknji brenda Max Mara i srebrnim cipelama - 5 Katie Holmes u maksi suknji brenda Max Mara i srebrnim cipelama brenda Marni (Foto: Profimedia)

Suknja ima i džepove naprijed i odostraga, a na desnom stražnjem džepu izvezena su slova MM. Takvu dominantnu suknju Katie je spojila s jednostavnom bijelom majicom s kratkim rukavima, koja ima i jedan džepić, također ukrašen decentnim bijelim vezom.

Katie Holmes nosi satensku maksi suknju brenda Max Mara Katie Holmes nosi satensku maksi suknju brenda Max Mara (Foto: www.ln-cc.com)

Uz suknju zlatne boje sjajno su pristajale srebrne cipele za nataknuti, koje imaju izražajni špic i punu petu. Dizajn ovih "pomaknutih" salonki s neobičnom petom potpisuje brend Marni, a posebne su i zbog metalik srebrnog finiša.

Svom stajlingu glumica je dodala elegantnu bijelu ručnu torbicu te nekoliko komada nakita, a nosila je i naušnicu u nosu.

Katie Holmes u maksi suknji brenda Max Mara i srebrnim cipelama - 1 Suknja brenda Max Mara na desnom stražnjem džepu ima izvezena slova MM (Foto: Profimedia)

Nosite li ih i vi? Katie Holmes u trapericama koje u ormaru ima gotovo svaka žena Katie Holmes Katie Holmes u trapericama i bijeloj košulji Katie Holmes u trapericama i bijeloj košulji +1 Glumica je izdanje upotpunila krem torbicom

Zaboravimo i na štikle: Šik kombinacija Katie Holmes u kultnim tenisicama i lepršavoj haljini Katie Holmes u haljini s patchwork uzorkom i tenisicama - 3 Katie Holmes u haljini s patchwork uzorkom i tenisicama - 4 Katie Holmes u haljini s patchwork uzorkom i tenisicama - 1 +2 Katie Holmes nosi tenisice brenda Adidas, model Samba OG

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju