Katie Holmes nebrojeno je puta dokazala da slobodno vrijeme voli provoditi u udobnim i komotnim modnim kombinacijama.

Galerija Ležerna kombinacija Katie Holmes - 3 Ležerna kombinacija Katie Holmes - 2 Ležerna kombinacija Katie Holmes - 1 +5 H&M, 29,99 eura (225,42 kn)

Tako je ovih dana njujorškim ulicama prošetala u podrezanoj majici koja je istaknula njezin istrenirani trbuh.

Preko nje je nosila vestu svijetlo smeđe boje s našivenim crvenim džepovima, a donji dio kombinacije činile su crne tenisice s bijelim potplatima i crne hlače predimenzioniranog kroja.

Radi se o modelu kojeg se ljubiteljice hlača ne odriču ni na najvećim vrućinama jer ih ne stežu i ne lijepe se za tijelo pa ih u ljetnim mjesecima često možemo vidjeti i na hrvatskim ulicama. Nekoliko crnih hlača sa širokim nogavicama iz trenutne ponude trgovina izdvojili smo i u našoj galeriji.

Dok se sama kretala gradskom četvrti Soho glumica je nosila i sunčane naočale sa smeđim okvirima te slušalice. Na ramenu je nosila crnu torbicu.

Katie Holmes u mrežastoj haljini na crvenom tepihu - 5 Katie Holmes: Ljetna haljina koja jednako dobro izgleda na crvenom tepihu i na plaži

Ležerni izlazak glumice fotografi su snimili samo par dana nakon što se prvi put pojavila na crvenom tepihu s novim partnerom Bobbyjem Wootenom III. za tu prigodu odjenula je mrežastu dugu bijelu haljinu bez rukava.

Ležerna kombinacija Katie Holmes - 2 Katie Holmes u ležernoj kombinaciji (Foto: Profimedia)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju