Uz pomoć plišanog medvjeda lakše je održavati socijalnu distancu. Zna to i vodstvo jednog zagrebačkog kafića koje je omiljene plišance posjelo za stolove koji bi inače morali biti prazni.

Galerija U zagrebačkom Garden baru veliki plišani medvjedi pomažu gostima održati socijalnu distancu - 6 U zagrebačkom Garden baru veliki plišani medvjedi pomažu gostima održati socijalnu distancu - 5 U zagrebačkom Garden baru veliki plišani medvjedi pomažu gostima održati socijalnu distancu - 2 +2 U zagrebačkom Garden Baru veliki plišani medvjedi pomažu gostima održati socijalnu distancu  

Ugostitelji se na razne načine snalaze kako bi gostima osigurali sigurnost održavanjem fizičkog distanciranja, a jedan posebno slatki način može se vidjeti u Garden Baru na Glavnom kolodvoru u Zagrebu.

Ondje za stolovima na terasi sjede veliki plišani medvjedići koji pomažu gostima održati socijalnu distancu. Osim što se gosti osjećaju sigurnije, sigurno je i kava slađa kada se pije u ovako medenom društvu.

Plišani medvjedići osiguravaju propisanu fizičku distancu u njemačkom restoranu - 3 Predobra i preslatka ideja: Plišani medvjedi osiguravaju fizičku distancu u restoranu

Žena sa zaštitnom maskom u trgovini Kao da i nemate masku: Najveća greška kod nošenja zaštitne maske

Plišane medvjede u svom restoranu Beef 'n Beer u Hofheimu posjeo je i njemački ugostitelj Musa Gezer koji je to učinio još u svibnju kada je restoran ponovno počeo raditi nakon što je nekoliko tjedana bio zatvoren zbog pandemije.

U zagrebačkom Garden baru veliki plišani medvjedi pomažu gostima održati socijalnu distancu - 2 U zagrebačkom Garden Baru veliki plišani medvjedi pomažu gostima održati socijalnu distancu (Foto: Marko Lukunic/PIXSELL)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju